- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Szeretem az ecetfát
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoszibarat
csendes tag
válasz
GIJoe #116987 üzenetére
Banggood-ról rendeltem, szállítással nem volt semmi gond. Azonban telefonáláskor a másik fél nagyon rosszul hallott. Olyan volt, mintha vízben lennék, meg néha olyan "zavarokat" hallottak, mint amikor szól a rádió és egy mellette lévő telefonra sms érkezik. (rezonancia?) Próbáltam frissítésekkel, felraktam a legújabbat, de nem javult meg. Szerintem mikrofon hibája volt. Itt a fórumon is kértem segítséget, de miután a tanácsokat végigcsináltam és nem lett jobb, ezért írtam nekik.
Korrektek voltak, minden levelemre pár órán belül válaszoltak. Kérték, hogy küldjem vissza, ők pedig küldenek egy újat, vagy visszafizetik az árát. Először az új küldést választottam, de miután a banggood EU raktárában valami fejlesztés folyik, és nem indítanak egy ideig szállításokat, mégis kértem, hogy utalják vissza.
Amúgy a visszaszállítás költségének csak felét állták, de azt rendben meg is kaptam. (Paypal-on ha minden igaz visszakapom amúgy az egészet).Szóval most kell egy telefon, de úgy döntöttem, nem Cubot lesz. Ezért kérném segítségeteket, véleményeteket, tapasztalataitokat.
Meizu M2 egész jónak tűnik, de az, hogy nem tudja a Band20 4G-t az mennyire okozhat problémát? Többnyire Győr környékén használom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Honor Magic7 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro Plus 12/512GB Újszerű,Dobozos,Kétkártyás 1év Garanciával!
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest