- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- petipetya: Nagy chili topic. :)
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KTU
addikt
válasz
SamSem58 #107193 üzenetére
Közben volt egy kis tennivalóm, de ha már leírtam elküldöm,
látom kb. ezeket írták már2015-öt írunk, 512MB ram, ennyi.
2013 08 30-án rendeltem A390-et, ami kb. ezt tudja,
azóta is használják,
GSM, és VoIP telefonálásra, tényleg csak erre,
de már nagyon mondogatják hogy kellene valami jobb.Ha ezen kívül másra is akarod használni, min. 1GB ram.
Különben meg jön hogy milyen sz@r az android, vegyél rágott almát vagy szedret,
mert az milyen f@sza, ja hogy az drágább, na annyiért már találsz droidot is. -
han_lev
senior tag
válasz
Én a családba női felhasználónak egy Lenovo s650 eset vettem, azóta is boldogan használja úgy, hogy ez volt az első okostelefonja. Igaz fel kellett tennibrá egy Aosp romkt, de az már több mint egy éve volt, és azóta sem lett semmi baja, csak használják és használják...
-
han_lev
senior tag
válasz
Egy kicsit dobj még rá, és vegyél egy 4 magosat legalább 1 giga rammal. Hálás lesz érte. Ez a teló szerintem olyanoknak, akik nem szeretnek "barkácsolni" csak szenvedés forrása lehet..
100 dodó körül már egész jókat lehet kapni, és ha szerencséd van a vámon, vagy kifogsz egy itthonit, pár naposat, máris nyertél.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 17 Pro Max 256 gb sötétkék (deep blue) - azonnal átvehető Budán
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- iKing.Hu - Xiaomi 14T Blue Gyors, stílusos és megbízható 12/256 GB Használt, karcmentes,Gari
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman ZM-T7 Corsair 550W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest