Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• v-man

őstag

válasz b0bcat #99113 üzenetére

Ulefone Be Pro (legyen itt a neve a kereső miatt)

Sajnos a jack aljzat határozottan problémás, nem egyszerű umtp-ctia adapteres a probléma, azzal már csak sima stereo fülesként viselkedik.
    Ha az adapter nélkül teszem be, ugyanaz van mint a korábban linkelt videóban, egyszerűen túl kicsi bele a csati, rövid és vékony is, "kinyomja magát" és akkor már persze nem érintkezik normálisan, nem vezérli a telót a headset gombja, a zenelájátszás sem jó. Amíg odaszorítva fogom, addig jó (sőt nagyszerűen szól zeneileg), de hát ez így nem tartható állapot... :(
    Mindenképp kell szerezni hozzá valami adaptert a gyártótól, de ha egyáltalán van is ilyen, az vagy egy hónap mire ideér.

Szintén nem jó a hagyományos micro usb csati se, de azt ugye adtak hozzá, headsetet meg nem.

A fényképező jó, nincs rózsaszín trutyi, bár bekapcsolás után én engedtem frissülni.

(#99118) fateless: Nem tudom, de az meglepett, hogy a biciklis postás hozta... :) Lehet a Tiéd átcsusszan végül, ha már ennyit húzzák. Nekem hétfőn ért az országba, csütörtökön jött sms, aznap küldtem az adatokat, amit péntek óta dolgoznak fel, még reggel mindig az volt a bejegyzés, mikor csöngetett a postás.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés