Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZaXXoN
tag
Filozófiai magasságokba emeled az ügyet...

A logikád alapján a "más, mint amit rendeltem" mindig magában hordozná a "nem érkezett meg" lehetőséget, hiszen ha egyszer más, akkor amit rendeltél az nem érkezett meg. És, ha így tekintenénk, akkor csak olyan eshetőségek vannak, hogy "más, mint amit rendeltem ÉS nem érkezett meg", valamint a "nem érkezett meg (semmi)". Viszont nem ebből a kettőből kell választani.
Ebből adódik, hogy a "más, mint amit rendeltem" csak azt jelentheti, hogy ugyan a csomag megérkezett, de a tartalmával vagy elégedetlen. Ha viszont azt mondod, hogy nem érkezett meg, az a csomagra magára vonatkozik, nem arra, hogy az van-e benne, amit reméltél.SZVSZ a paypalnál most nyomják a facepalmot, hogy azt választotta, hogy nem jött meg, majd leírja, hogy de megérkezett, csak más. Ez maximum székelyviccnek megy el.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Becsszó, még mindig készül a Half-Life 3!
- EAFC 26
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- TCL LCD és LED TV-k
- Torrent meghívó kunyeráló
- Nagyon jól néz ki a Nothing Phone (3a) limitált kiadása
- Friss infók a kategória legjobb ár/érték arányú táblagépével kapcsolatban
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Revolut
- További aktív témák...
- Apple Iphone 12 64gb Zöld
- OnePlus 15 Infinite Black 16/512 GB EU Alza számla
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S25 5G 12/256GB Kártya-független,12 Hónap Garancia,Bontatlan
- Apple iPhone 16e 128GB Fehér Színben Kártya-független,12 Hónap Garancia,Bontatlan
- Olcsó számítógép PC - Játékra is! I7 4770 / 16GB DDR3 / GTX 1650 4GB / 256 SSD + 1TB HDD
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- KARÁCSONYI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi