- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- 04ahgy: A múlt, a jelen, a jövő.
- A lány, aki átformálta az életem 2
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bagira01
veterán
Nem igazán sikerült dűlőre jutni a telefon kiválasztásában, x összegért annyi hasonló modell van, hogy képtelenség választani? Igazából ami lényeg lenne, hogy min 960x540-es kijelzője legyen, max 4,5", anyaghasználatba is üsse meg az elfogadható kategóriát, de jobb lenne valami jó fogású készülék ami nem recseg-ropog, akku is bírjon ki másfél napot sok nyúzással. Árban 150-170$, Iphone és S3 koppintások nem tetszenek. Htc one X-et fogtam már, nekem az nagyon bejött, azért is néztem ezt a One X koppintást, 2 akkut is adnak hozzá. Illetve lehet hozzá szilikon tokot venni, igaz nem ott az usb, de az nem baj.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós kamerák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Formula-1
- Képregény topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Telekom mobilszolgáltatások
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3201, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest