- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB versus 990 PRO 2TB M.2 SSD
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xabi78
aktív tag
válasz
Dominó85 #77105 üzenetére
Szerintem annyira nem vész az (akku)helyzet. Célszerű lenne csinálni egy antutu battery tesztet, hogy lássuk, mennyire fogyaszt többet az 1S. Szerintem, mivel a komponensek nagy része azonos, kivéve a SoC-ot, ezért max. 20-30% különbségre tippelek, ami a napi használatban ugyanazt jelenti: minden este töltőre kell dugni az én jellemző használatom mellett.
Szerintem jelen állás szerint nem érdemes sima hongmit venni. A Qualcomm csak a fogyasztásban nem veri az MTK-t, egyébként minden másban igen. Jobb támogatás, jobb minőségű driverek, gyorsabb. Árban pedig ugyanott van. Aki hosszú üzemidőben gondolkodik, az vegyen nagy aksis telefont, vagy egy külső akkut, vagy pótakkut.
És nem akarok flamet generálni, de akinek fontos a GPS, az ne kössön kompromisszumos megoldást az MTKs Hongmival, ha ugyanannyiért vehet normálisat is.A gombok tényleg nem világíanak, de napfényben tényleg olyanok, mintha izzanának, jól eltalálták hozzá a festéket
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Watch Fit - hajtás, kartárs!
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Philips LCD és LED TV-k
- iPad topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Parkside szerszám kibeszélő
- iPhone topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VG34VQL3A 34 180Hz VA 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest