- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ez a szkript az MTKDroidTools-on alapul.
Hogy mi kártékony vagy nem, azt sajna nehéz kibogozni, itt max rua1-re tudunk támaszkodni.
Annak ideján megkérdeztem a ZTE-t, hogy mizújság az SMSReg-gel, azt a hivatalos választ kaptam (persze...), hogy semmi gond vele. Ám amikor ennek kapcsán a forráskódot kértem, akkor rögtön jött a handabanda, hogy nem adhatják ki...
Így tehát csak erre a programra tudunk támaszkodni ez ügyben.
Hogy ebből mennyi valós vagy sem... az jó kérdés. Egy biztos, több mint egy éve használom az A820-at a listában szereplő fájlok nélkül, eddig nem okozott fennakadást.A bootaudio nem kártékony, csak idegesítő. Ez miatt került még jó régen bele, aztán eddig senki nem mondta, hogy vegyem ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- szinte új iPhone 16 Plus 128GB white fehér független Apple 3 év garancia ajándék
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Karcmentes Samsung Galaxy S24 8/128GB 2028.05.19-ig garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,2026.07.29-ig Apple Garancia,Makulátlan Karcmentes Állapot
- Samsung A02S / Samsung A20E / iphone 8 / okos készülékek eladóak!
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest