Hirdetés
- Pajac: Hámozott narancs
 - sziku69: Szólánc.
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
 - Pötyi: 4. RETRO KONZOL ÉS SZÁMÍTÓGÉP BÖRZE - '25. november 16.
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
 - D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik

- 

LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.

Új hozzászólás Aktív témák
- 

Rick4
félisten
válasz

fi:zi'k

üzenetére
						Miféle eladást? Nem a piacon vagyunk. Számlakonverziós devizaárfolyam a neve. A paypalnál beálítod hogy a paypal vagy a bank váltson és ennyi. Másnak mondd, mit figyeljen, nekem nyilvánvaló, hogy melyik rubrikát nézem.
Pont ezt írtam le, ha elolvasod végig, neked is egyértelmű:
tehát a mai értéknappal indított vásárlások 225.29-es $ árfolyammal könyvelődnek le. Ehhez képest a vételi árfolyamuk 216.45, a közép pedig 220.87.
Szerintem önmagából következik, hogy akkor a lekönyvelt árfolyam az eladási lesz, de lehet csak nekem egyértelmű?

Új hozzászólás Aktív témák
- Update 11.03. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
 - GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akksi
 - BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 PLUS CM 650W
 - BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z390 GAMING X Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
 - DeLonghi Magnifica Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest