- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gtr323
tag
Próbálom ezt a 10 dolcsis frissítést, de checkout-nál ennyi üzenet jön vissza:
"A Firefox azt észlelte, hogy a kiszolgáló olyan módon irányítja át a kérést, hogy az soha nem fog teljesülni."
A Chrome is kifeküdt rajta, valami nem oké ezzel.A többi kérdésre is válaszolva:
igen, a telefonkönyvben természetesen lehet nyomkodni a számokat, a rajta lévő betűk kombinációjával megegyező nevek listázódnak.A pixeles kérdést nem értem... Pixelhiba nincs rajta, ha netán ez lett volna kérdés.
Az akksijáról: tegnap reggel lett lehúzva a töltőről, most a widget szerint 37%-on áll. Napi 1-1,5 óra beszélgetés és kényszeres, ámde fölösleges babrálás mellett.
Szerintem 2 napot menni fog optimális esetben.
Ugyan nem próbáltam, de valószínű, hogy ugyanaz a szolgáltató esetében is menni fog. Este kipróbálom a párom kártyájával, úgy két Telenoros lesz benne, megírom, hogy mi lett az eredmény.
A mobilnetre az az egy tippem van, hogy a China Unicom-ra van lockolva, ezt a fentebb említett 10 dolláros cucc talán megoldaná.
SMS küldésnél természetesen választható küldés előtt, hogy melyikről indítsa.
A Bluetooth-szal az autómban ugyan kapcsolódik, de csak a WCDMA slotban lévő kártyával hajlandó működni. A másikkal egyszerűen süket marad, holott a kapcsolat létrejön. A frissítés hátha erre is gyógyír lesz.
Ha van kérdés, a nyugodtan jöhet!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 16 Pro / 128GB / Black Titanium / Gyári kártyafüggetlen (242)
- iPhone 13 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (236)
- Karcmentes Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium 1OO% ! még 3 Hó Nemzetközi APPLE Garancia
- Vivo 40 256/8GB
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 2080 Ti 11GB Zalman M4 FSP 700W
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X570 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Fractal Design Meshify 2 850W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest