- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- skoda12: Webshopos átverések
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A nagy BOR topic
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ha veszek egy kínai telefont, akkor ingyen jár nekem hozzá a tok, memóriakártya, kártyaolvasó, autós tartó és töltő, kijelzővédő fólia meg egyéb más dolog, csak mert az illik a telefonomhoz?
Ha van egy okostelefonom, akkor automatikusan jár nekem hozzá az offline navigációs szoftver, csak mert képes rá a készülékem?
Én pártolom az offline navit, ezért nem adtam el a régi Nokiát, mert ahhoz van alapból ingyen. Mikor feleségem lecseréli a 610-esét 620-ra, akkor azért nem adom majd el, mert ahhoz is van ingyenes offline navi és jobban látható, használható, mint az 5230. Senkit nem köteleznek az illegális változat használatára. Itt nem arról van szó, hogy jobb-e az offline navi, mint a google-féle...Pár hét múlva itt lesz nálam egy 4,5" egy 5" és egy 5,3" quad core procis telefon. Ha lesz rá kapacitásom, összevetem a hármat mondjuk egy 6577-es készülékkel. Nagyon kíváncsi vagyok rá, hogy a mindennapokban mennyivel jobb az ój, illetve fogyasztás terén mit produkálnak a 6589-esek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Poco F7
- Facebook és Messenger
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Borderlands 4
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14T Pro (használt, Független, 512 GB, 12 GB RAM, szürke)
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Akku: 83%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest