Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Gurulunk, WAZE?!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vegyszer
addikt
válasz
gyuszito
üzenetére
A NEO N002 készülékből volt itt pár, igen boldog élménybeszámolókat olastam. (de engem a NEO N003 érdekel)
Én egyszerűen csak rá szerettem volna arra játszani, hogy ha nem jött meg 45 napon belül a motyó, akkor a lé visszajár. hisz két három hétig símán még nem lesz raktáron. azaz 3-4 hét alatt talán nem lenne elég gyors a pósta...
De ha van tracking szám, és az PayPal azt mondja ÁCSI! Akkor nem érdekel az opció.
Így a lehetőségtől esem el, hogy legyen egy HD telefonom ingyen...
(Egyébként meg max az árfolyamváltozást bukom/nyerem)osztraksajt:
INNEN válassz egy szimpatikusat.
mind ugyanazt tudja. (megmondja merre van észak).![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
ha forog, és ugyanoda mutat mindég irányban, van benne, ha mindég a kijelző egyazon irányában van észak, akkor nincs magnetikus érzékelővel ellátva.Mondjuk nekem ehhez kellene, hogy NE menjen benne az iránytű.
A neve SkEye. (saját gyerekemnek tartom, én ferdítettem magyarra
)Bagira01:
Akkor vissza kell kérni a pénzt(és ha véletlen FullHD-val jelenik meg, és a 380$-os árak lesznek a valósak??? Akkor mi van?)
De a képek nem konzekvensek, a tapigombok sem egyformák minden képen... nekem ez így gyanús mit is vesz az ember...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Battlefield 6
- Milyen notebookot vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- iPhone topik
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Samsung S25 12/128GB Navy Blue, Snapdragon Elite, makulátlan állapotban, 33hó garival eladó
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3337, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i7-10G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12GB / 512GB USA modell Szép állapotban!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
)