- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krisztianby: Íróasztal STAUNING 80x160 jobb mint gondoltam.
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skot78
tag
Sziasztok!
Ugy latom itt van egy ket serious expert is, ezert ide is beleronditanek amennyiben szabad...
Vettem egy Myaudio q508-at, 4magos 720p 5.7" szal szornyeteg es nagyon tetszik.Viszont vannak hibai amik eddig utannaolvasva valoszinuleg rom problemak, szerencsere nem hardveresek...Gyenge GPS teljesitmeny, laggolo bluetooth, gyro es magnetic sensor nem mukodik.
AMugy ha jol tudom ez Chang Jiang N7300+ igazabol vagy HDC Galaxy Player N7300+...Vagy ALPS q508...
Valamelyik serious exppert nem tudna nekem segiteni rootolni ezt a kis gyonyort, hogy legalabb a gps-t rendbe tudjam vagni? Esetleg 4.1.2-es rommal (ezen 4.2.1 van) jo volt a bluetooth is...
Mondjuk azt nem tudom a magnetic es gyro szenzort hogy tamasszem fel...
Elorre is koszi!
Skot
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest