- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peaceliker
addikt
válasz
Dexter-2000
üzenetére
Akkor lehet csak MTK6577-es telót találsz, mert úgy tudom (ha csak a héten megint nem jött ki vagy 3-4 teló
), hogy 4,5 col a legkisebb az mtk6589 es SoC al szerelt telókból. Ilyen pl az umi x1s, de olyat is hallottam, hogy az umi nak vége... de ott a lenovo a820 vagy a star b94m...ezek sajna csak qhd kijelzővel vannak szerelve, nagyobbak vannak HD vel is... ezek 200 dolcsi körül vannak, most ezeket túrtam ki, de többiek biztos nemsoká kiegészítenek
Jah ezeken 4.1 van...(#23100) vizoRka
https://play.google.com/store/apps/details?id=idv.wangyik.MissedCallReminder&feature=search_result
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Robogó, kismotor
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A Battlefield 6-tal tenné vonzóbbá Core CPU-it és Arc GPU-it az Intel
- SSD kibeszélő
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- YouTube
- Helldivers 2 (PC, PS5)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Windows 11
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 14 Pavilion FHD IPS i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Bomba ár! Acer Aspire E5 - i7-7GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I Nvidia 2GB I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S9+ 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
), hogy 4,5 col a legkisebb az mtk6589 es SoC al szerelt telókból. Ilyen pl az umi x1s, de olyat is hallottam, hogy az umi nak vége... de ott a lenovo a820 vagy a star b94m...ezek sajna csak qhd kijelzővel vannak szerelve, nagyobbak vannak HD vel is... ezek 200 dolcsi körül vannak, most ezeket túrtam ki, de többiek biztos nemsoká kiegészítenek
Jah ezeken 4.1 van...