- eBay-es kütyük kis pénzért
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Ebook okosítás: kijelző kalandok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peaceliker
addikt
válasz
Dexter-2000 #23099 üzenetére
Akkor lehet csak MTK6577-es telót találsz, mert úgy tudom (ha csak a héten megint nem jött ki vagy 3-4 teló
), hogy 4,5 col a legkisebb az mtk6589 es SoC al szerelt telókból. Ilyen pl az umi x1s, de olyat is hallottam, hogy az umi nak vége... de ott a lenovo a820 vagy a star b94m...ezek sajna csak qhd kijelzővel vannak szerelve, nagyobbak vannak HD vel is... ezek 200 dolcsi körül vannak, most ezeket túrtam ki, de többiek biztos nemsoká kiegészítenek
Jah ezeken 4.1 van...
(#23100) vizoRka
https://play.google.com/store/apps/details?id=idv.wangyik.MissedCallReminder&feature=search_result
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3231
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3350
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Legjobb kijelzős! ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD - 400nit! magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest