Hirdetés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Olcsó USB WiFi AC adapter
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
atee_13
őstag
Ha mostanában kellene venni telefont olyan 80 ezer körül + - kevésért lehet jobbat választani a mi 9T nél? Kuponnal kb ennyire jönne ki.
Nagy elvárás nem lenne kijelző legyen minél jobb. Kamera elfogadható megteszi, GPS találjon jelet gyorsan. A noch nem túl szimpatikus tehát ha nincs előnyös, ha van kicsi legyen. És azért jó lenne ha a droid verzió napra kész lenne még egy darabig.
Nézegettem még:
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro // mtk procival nem tudom milyen lesz
- Huawei Honor Note 10 // nem tudom kuponozható e a kívánt ár környékére és hogy most tramplee parádéra mennyire kell izgulni a Honor miatt még soha sem volt huaweiem
- És Lenovok, családban volt már régebben több is, jól szolgáltak, most ez az új vonal nem tűnik rossznak Lenovo Z5s, Z6, Z6 Lite, de nem tudom rom ügyileg hogy áll jelenleg a márka. Nem szeretnék abba belefutni, hogy már most sem túl aktuális a droidverzó és frissítés nem lesz rá.
Mindent meghallgatok pró és kontra érveket is egyéb ajánlásokat is. Annyira nem létszükséglet még most berendelni a telót tudok várni még ha esetleg ez vezethet valahová.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman T4 PLUS 400W
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 2in1 WUXGA Touch i5-1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE 4G LTE W11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 256GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest