- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ADAM1337
nagyúr
Megjött a Star X26i+ a Cellphonemicről 11.19-én rendeltem és 12.10-én jött meg, ajándék átlátszó tokot is kaptam hozzá 145dollár volt.
Itt van a telefonról pár kép az xperia s-em mellett fotóztam le kár hogy a környezet nem adja vissza annyira a hatást eléggé jól lemásolták azt kell hogy mondjam összeszerelésre is elég jó, gyorsasággal nincs baj memóriát is elég jól kezeli a soft-ja, antutuban (3.0.2) 6500pontot kap a telefon viszonyításképp az sxs 8500pontot kapott gyári ics-vel.Lényegében elég pozitívan csalódtam benne, a töltő ami furcsa hogy csak egy 500mah-s töltő kicsit keveslem.
Még tesztelés alatt van a cucc de eddig csak ajánlani tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xbox Series X|S
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Wuthering Waves
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo USB-C 135W töltők
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Sportokra tervezve, prémium dizájnnal
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra Ultra White Használt, karcmentes állapot, Kamerás csúcsmobil
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest