- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
Hirdetés
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
petrosilov
tag
Oké, értem én, hogy mindegyik telefon vacak, lassan már a kenyér is Kínában készül, nem csak a mobilok 99%-a. Ezért kellene nem túl sokból viszonylag működő megoldást találni.
Most moto G-m van, amiből sikerült nagy-nagy előrelátással az egy SIM kártyás változatot megvenni. Ami a céges telefonkártya érkezésével már el is avult, ráadásul kellene a 4G/LTE, amit szívesen kihasználnék, ha már ott lapul a céges kártyán.
Alsó kategóriát nézegetek, nem vagyok hajlandó fél év alatt elavuló dolgokért százezreket fizetni.
Xiaomi Redmi 2-t lesegettem, meg most ezt a Lenovo K3 -at (note nélkül). Meg még ha volna tuti befutó, azt megköszönném.
Amit semmi esetre sem tervezek, hogy kéthetente flashelgessek ROMot, tesztelgessek GPS-t, meg kimondhatatlan nevű tervezők mamáját emlegessem, merthogy épp kihagyták a t-mobile valamelyik itthon használt frekvenciáját.
A telefonjaimat telefonálásra használom - oké, manapság ide tartozik az összes elektronikus kommunikáció, levelezés, útvonaltervezés, néhány app, ami élhetőbbé teszi a borzolt életemet. Játékra asztali gépet, fényképezésre fényképezőgépet használok...
Szóval működő dolgok kellenének
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Eredeti játékok OFF topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- LED világítás a lakásban
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A04s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S9+ 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3100, 100% Akkumulátor
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest