Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Aktív témák
-
Zoly75
aktív tag
válasz
Coyote01
üzenetére
Na igen. Ez egy kicsit öszetett alkalmazás.
Különböző eseményekre lehet vele tevékenységeket beállítani.
Gondolom van olyan esemény is, hogy bejövő hívás. Felveszel hozzá egy olyat, hogy mobilnet ki, majd a bejövő hívás exit eseményére, hogy mobilnet be.
Én is még csak tegnap óta ismerkedem, de nagyon jó.
Pl. nagyon egyszerűen beállítottam, hogy iGo indításra vegye fel a media hangerőt, a fényerőt, kapcsolja be a gps-t kilépésre meg állítsa le a gps-t, vegye le a mediahangerőt, fényerőt. -
Tcm
tag
válasz
Coyote01
üzenetére
Igazad van. Végül is csak kétszer írtam le, hogy WIFIN akarom megosztani. A kábellel persze, hogy tudja, de az a lehetőség nem játszik, mikor 3-4-5 db wifis telóval akarnának a haverok rácsatlakozni.... ugyebár...
Egyébként létezik ilyen program... csak majd root-olni kell hozzá a Desirét.... Heteken belül meglesz...
Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Óvodások homokozója
- Star Trek
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- sziku69: Szólánc.
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Call of Duty: Black Ops 7
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3891, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

.