- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- skoda12: Webshopos átverések
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
[w]
őstag
a kínai gyártmányú és ROM-mal rendelkező telefonok ezt csuklóból tudják, márkás készülékeknél ilyet még nem láttam.
egyébként furcsa dolog, mert ezek a telefonok nem tudják, hogy nekik nem szabad tudniuk az autooff-on funkciót és röhögve fel is ébresztenek, ha úgy vannak beállítva.
-
[w]
őstag
akkor olyat mondjál légyszi, amivel gépen hozzá tudok férni a teló saját kontaktlistájához és abban tudok szerkeszteni.
én ilyen gmail szinkronizáláshoz meg online adattároláshoz már öreg vagyok...
nem tudom mennyire vagyok érthető vagy beszélek félre: a PHONE accountot szeretném elérni végre
-
[w]
őstag
válasz
atillaahun #37686 üzenetére
na most egyelőre azzal szenvedek, hogy a SIM-ről átmenjenek az adatok belső telefonkönyvbe, mert eddig ez sem sikerült még... (a duplázódás valami teljesen másnak az eredménye volt)
ettől függetlenül értem amit javasolsz, de nem erre volnék kíváncsi.
-
[w]
őstag
egy kis segítségre lenne szükségem. nemrégen költöztem Nokia-ról androidra és hát ilyenkor jön az, hogy a meglévő számokat át kellene tenni az új telóba.
első körben a nokiáról sim-re másoltam a számokat, majd be androidba.igen ám, de így minden számból kettő lett, ráadásul a SIM-ről szeretném majd a sok szarságot törölni, hogy kizárólag a telefonban legyenek az infók.
na mármost erre önerőből képtelen vagyok. nem találok megoldást az adatok átmozgatására vagy akármi.
keresek olyan pc-s programot is, amivel a gépre csatlakoztatott telefon belső, saját telefonkönyvét elérhetem, hogy rosszabb esetben direktben oda vigyem fel a kontaktokat.
van valami ötletetek, javaslatotok?
Aktív témák
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- Részletre elviheted akár 365 napra. Bankmentes. Gamer Laptopok , Gamer monitorok
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Vadiúj gèpházak! Gamereknek ès Akiknek fontos a külső!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest