Hirdetés
- VHS digitalizálás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- localhost: Hatvan időegység. [Update 65]
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Gurulunk, WAZE?!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Aktív témák
-
TRob1
veterán
Há olyat mondtam.
És a poén, hogy külön app se kell hozzá, elég a böngésződ (jobb esetben Chrome vagy IE9, rosszabb esetben vmi más
)Van gmail mélcímed? Van. Van wifid vagy mobilneted? Na ezt nem tudom egyelőre, de ha van, akkor az előzőekben vázolt megoldás a legegyszerűbb, legbiztosabb... (haladj szépen sorban ahogy leírtam, és minden tiszta lesz. Ha fel tudsz venni 1 hívást telefonon, akkor nem vagy öreg hozzá
)De ha nem akarod a tuti, akkor használj pl. MyPhoneExplorer programot pc-n, és hozzá telefonon az androidos klienst.

-
TRob1
veterán
Az Android kulcsa a gmail accba való szinkronizálás.
Most a legjobb amit tehetsz, ha a Droidodról lemented a kontaktokat .vcf fájlba (kontaktoknál menü gomb, majd exportálod sd-re)
Ha ez megvan, go weben gmail címtár, és ott Egyebek/Importálás. Meglesz az összes kontaktod, de ugye valszeg duplán (mivel már úgy van a telefonodban). Nyomsz egy Egyebek/Ismétlődések keresése és egyesítése pontot, és kész.
Szerkesztgeted, csinosítgatod...stb. a névjegyeket, a telefonból mindet törlöd, majd engeded hogy szinkronizálja.
Így mindig meglesznek telefonban is, és "pc"-n is... (simről én is töröltem, felesleges, egy netes gép vagy telefon a mai világban majdhogynem bárhol lesz ha netán te lemerültél és szükség van 1 telefonszámra) -
atillaahun
veterán
Erősen kétlem, ez teljesen szokványos hiba. Duplán mutatja a telefonkönyv, mert egyszer felmásoltad az Android belső telefonkönyvébe, másszor meg ott vannak a SIM-en, és alapbeállításon az összes elérhető számot kijelzi a telefonkönyv. Állítsd át és máris jólesz.
Vagy ha végképp nem erre vagy kíváncsi akkor tényleg fogalmam sincs mit kérdezel. -
atillaahun
veterán
A kapcsolatkezelő programod beállításaiban ki kell kapcsolni, hogy mutassa a SIM számokat is, és nagyjából ennyi.
Egyébként inkább javasolni szoktam másoknak, hogy másolják fel, de legalábbis tartsák meg a számaikat a SIM-en, mert igaz ritkán de előfordulhat olyan eset, hogy lemerültél, viszont nagyon sürgősen fel kéne valakit hívni de nem tudod a számát. Töltőt valszeg nem hordanak az emberek maguknál, de valakinek a telefonját még mindig elkérheted, hogy belerakd a kártyád.Utolsó kérdésed viszont nem értem, mért akarod a telefonkönyvbe felvinni a kontaktokat, mikor azzal kezdted, hogy már egyszer felvitted, ezért duplázódtak meg.
Aktív témák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Xbox Series X|S
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Könyvajánló
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- World of Warships
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- PlayStation 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- További aktív témák...
- REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Ti 12GB Asus TUF Gaming GT 501 750W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
És a poén, hogy külön app se kell hozzá, elég a böngésződ (jobb esetben Chrome vagy IE9, rosszabb esetben vmi más
)
)