Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- Meggyi001: A kérdés...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke
Aktív témák
-
atillaahun
veterán
válasz
kalmarattila
üzenetére
Location Cache, két hasonló program is van a Marketen. A Google által tárolt legutóbbi 50 cellainfó és 200 wifispot által közelítőleg behatárolt helyzetedet mutatja. Logot szerintem sem ezek sem más programok nem tudnak küldeni. :-( Ezt még egyelőre csak a nagytestvér csinálja automatikusan saját felhasználásra. A dolog egyébként nem lehetetlen, írjon esetleg a fenti programok fejlesztőinek.
-
5150head
senior tag
válasz
kalmarattila
üzenetére
Én úgy tudom h a telcsit a hálózaton keresztül lekövetni csak a rendőrség meg a szolgáltató tudja Imei szám alapján.
Haverodnak azt tanácsolom, h inkább nevelje jól a kislányát, és bízzon meg benne magánnyomozás meg helikopteres megfigyelés helyett
-
Mcfery
tag
válasz
kalmarattila
üzenetére
NNI
-
MartOOn
addikt
válasz
kalmarattila
üzenetére
kockáknak kedvezmény????

Viva Sun City!
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Újszerű HP 14s-dq5001nh - 14"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - Magyar - Garancia
- Playstation 5 lemezes // Számla // Garancia //
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest