Aktív témák
-
xSide
őstag
válasz
barnam_ #41034 üzenetére
Naptárral figyelmeztet, nálam a romban a Címjegyzékben pl nem is lehet hozzáadni.
Az exdialer-rel igen és ez alapból Saját naptárba menti kezdeti és befejezési dátumnál is a születési évvel, effektíve a születés pillanatában figyelmeztethetne csak
Épp ezért és az egyesével való beírást elkerülendően hagyatkoztam egy fb-ből exportált adatokra és egészítettem ki, aki ott nincs fenn illetve töröltem aki nem érdekel a Születésnapok saját naptárra...
A google naptár különlegességeinél van egy olyan is Ismerősök születésnapjai nevezetü, de ezzel szerintem volt valami gubancom azért nem használtam. -
xSide
őstag
válasz
barnam_ #41029 üzenetére
Megvan, hogy csináltam
Facebook Események pipa szülinapokhoz, ekkor megjelenik az eportálás, Outlook-ba lement, majd mentés másként és importálás gmail naptárba...Ebben az esetben aki nem érint manuálisan törlendő, viszont megvan mindenki más adata...
Darvinya #41031 nem figyelsz, épp ezt szeretné elkerülni
Jan #41032 elméletben igen, nem engeded ki netre mondjuk a játékokat, viszont ennek lehet hátulütője.
Biztosabb a host fájlt "frissítő" AdAway vagy AdFree alkalmazás...[ Szerkesztve ]
-
xSide
őstag
válasz
volvoguy #41024 üzenetére
Google naptárban értesítések a szülinapos naptárban és akár sms-ben is jelez...
Azt viszont már nem tudom pontosan miként varázsoltam bele a fontosabbakat, lehet fb-ből importáltam és magam egészítettem ki, vagy töröltem a lényegteleneket.
Ja és nem csak ics-ben lehet megadni -
xSide
őstag
A rácsok száma miatt nem látszódik...
6x5-öst használok, így ha bepipálom az auto igazítást félig levágja az ikonfeliratot, a "hibát" jelzőnél véleményem szerint a rácsok felosztása nagyra van állítva és aktív az igazitás
Persze bekavarhat a téma elavultsága is...ui.: ezt persze, mint neked go szakértőnek fölösleges is volt leírnom
[ Szerkesztve ]
-
xSide
őstag
válasz
jackbacsi87 #39752 üzenetére
Nagyon komoly
Mivel ebben is van root (appmentés miatt), szimpla ftp elérhetőség tc-ből, smb és sok-sok minden más lehet ez lesz a file expert kiváltója....
Jobban is néz ki, kétablakos drag&drop vagy egyszerű fájlkezelés és akadásmentesen fut!
Azonban meglehetősen béta még, sok az unexpected error![ Szerkesztve ]
-
xSide
őstag
válasz
bluobluo75 #39366 üzenetére
Fejből én sem, rég használtam!
lgcamerát használom és ha szerkesztgetni akarok ott a Picsay Pro-m jobb effektekkel utólag[ Szerkesztve ]
-
xSide
őstag
válasz
hackeeeee #39357 üzenetére
Elméletben:
- SMS backup mondjuk naptárba, naptárbeállításban pedig szinkron, gmail-ban sms értesítés az SMS naptárához új eseménykor...
- SMS backup email-re, új mail esetén push miatt meg rögtön jelentkezik...Gyakorlatban:
- keresni egy olyan SMS mentő alkalmazást, ami naptárba illetve email-re tud menteni! -
xSide
őstag
válasz
bluobluo75 #39347 üzenetére
Állítsd be mentse alapból az eredeti képet is, vagy amit megörökítesz tedd normál módban és csak utána csicsázd....
-
xSide
őstag
DroidIris képkereső (google, bing stb.), szép 3D felület, gyors és hatékony...
-
xSide
őstag
válasz
RootRulez #39278 üzenetére
Nekik régen telepíteni kellett a pc-re a bank programjukat...
Most nézem van valamilyen sms belépési lehetőség is, persze előtte igényelni kell a szolgáltatást és telepíteni egy fox kiegészítőt![ Szerkesztve ]
-
xSide
őstag
válasz
Rickazoid #39227 üzenetére
Nem tudom mikori tapasztalatodat írtad, de kicsit azért más a helyzet Go esetében az én szemszögemből widgetek nélkül:
Widgetekkell sem ugrott 30 fölé, ha összeadom külön-külön.
Úgy gondolom nálad más dézsmálta az éléskamráttui.: pl. Faccbuk eszik 33 megát, a play 26-ot, Friendcaster 7-et, Fancy widget 4.6-ot, Gmail 6-ot, Köpönyeg 4.2-őt, a beragadó térképről nem is beszélve összehasonlításképpen...
[ Szerkesztve ]
-
xSide
őstag
válasz
Fehércápa #39088 üzenetére
Nekem a pro van és eddig fel sem tűnt, amit itt jeleztél...
Az összes angol (international) karakter benne van és nem csak az é, hanem az á összes megjelenítése!
A felfele nyílra max a nagy kezdőbetűk és alt billentyűk használatánál számíthatsz!
Úgy látom elő kell szedni a smart-ot és amit korábban elkezdtem (változtatás miatt) ki kell egészíteni ennek az átírásával is -
xSide
őstag
válasz
atillaahun #38780 üzenetére
A next-et csak használom kiváncsiságból mi újat hozhat a jövőben
De ez a guglis kereső link átírásuk az eddigi legrosszabb visszafejlődésre utal...
A sima miniben még szerencsére a korábban megszokott módon működik, és a mobil verzió nem produkál nálam karakter gondokat.[ Szerkesztve ]
-
xSide
őstag
Ismét sikerült egy ...-t összehozni a googlinak, megjött az "Elkészült a Google Drive"-om email!
Vígan, minden várakozással léptem is be és mi fogad?
Egy fapados szutyok!!
Gratulálok -
-
xSide
őstag
válasz
spiritex #38655 üzenetére
Eddig 3x fizettem telszámlát és elég sokáig használják a pénzem, 5-6 munkanap mire eltűnt a té oldalán a befizetésre váró számla!
Egyébiránt minden telepítésnél levonnak 99 ft-ot, annak ellenére hogy van élő (pines) regisztrációm!!!
Azért gáz mert gyakran cserélek romot teszt jelleggel is... -
xSide
őstag
válasz
hossszú #38296 üzenetére
Amint mások már írták, nem lehet tudni a jövőbeni használatot.
Ez az app viszont az elmúlt idöszak alapján, előreláthatólag ugyanazon jövőbeni használatra vetítve mutat egy időintervallumot widgetként és/vagy az értesítési sávban...Suti_88: Az sd maid-ra keress rá...
[ Szerkesztve ]
-
xSide
őstag
Régebben már próbáltam ezt a vlc-s dolgot és működött, van egy súgó az appban ami emlékeim szerint egy oldalra visz (képek, leírás).
Itt minden le van írva részletesen!
A lényeg asszem a parancsikonnál van pc-n, ki kell egészíteni valamivel..
Támpontként talán segít, de sajnos már haloványak az emlékeim ezzel kapcsolatban -
xSide
őstag
A smartot lehet kalibrálni és az egyéni szótára jó, teszem fel megadok neki egy rövid kódot pl opg akkor ô berakja helyettem a hosszú mail címem...
Magnat, ez a legjobb app
Úgy jeleniti meg a cuccost, ahogyan kell...
Az önéletrajzom eléggé extra és tényleg úgy látom, ahogyan nyomtatnám!
Minden más kipróbált telerakta keretekkel[ Szerkesztve ]
-
xSide
őstag
válasz
raziel01 #36826 üzenetére
Nem gondolom, tudom
Szutyok és kész, többek közt a korlátolt lehetőségei miatt, indokolatlan adatkérések, buta 4:3 kép támogatás, háttérben futáskor nagy mem használat...
Aki használja egészségére, de miért nem vesz akkor szódás flakont?
Ott lehet hasznos, hisz csak igy tud többek közt a külvilággal kapcsolatba lépni...
Jót röhögtem mikor egy képet is csak mms-ben tudtak átküldeniÉn meg azt küldök, amit csak akarok akár wifin keresztül is függetlenül mi van a másik oldalon pc ave droid
[ Szerkesztve ]
-
xSide
őstag
+1 xar, mint xar és felesleges szutyok a nép butitásának szellemében...
-
xSide
őstag
válasz
tmp0124 #36670 üzenetére
A smart-hoz volt egy megkezdett "projektem", balra dőlő karakterek kód alapú átírással
Sajnos behalt a gépem, így elszállt ez is...
Amint lesz kedvem és időm újrakezdem, ha a készítő nem rakná bele a köv verzióba!
Tökéletesen működött, igaz csak az orosz nyelvet írtam át 3-4 soros kijelzésnél... -
-
xSide
őstag
Megvan a délutáni play kimaradások, hibaüzenetek oka...
Fejlesztettek, korábban már említettem a megérzésem és úgy néz ki "valóra" vált!
A play az olyan alkalmazásokat, amiket máshonnan telepítünk pl. magyarított vagy mentett apk-k ezentúl nem sorolja fel a saját alkalmazások fül alatt, ezáltal a frissítések se nyomon követhetőek egyszerűen![ Szerkesztve ]
-
xSide
őstag
válasz
alba-regia #36258 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
xSide
őstag
válasz
S e t h #36249 üzenetére
Uhh, akkor a play x@r...
Én accountot cseréltem a telón új gmailt regeltem, mindent töröltem!
Először beparáztam (a naptárak, google cuccok átrakása, email cím megváltoztatások oldalakon után), hogy elcsesztem valamit.
Ezek szerint nemEgyébként szerverhiba, időtúllépés, 403-as, 921-es hibaüziket dob és elhajt nézzek vissza később!
PC-ről meg oops valamit elrontottunk, mikor telepítenék vmit[ Szerkesztve ]
-
xSide
őstag
A minap beszéltünk a File Expert wifin keresztüli fájlküldésről, jelentem működik úgy is ha csinálok egy Hotspot-ot telón (ZTE-Blade), amihez csatlakozik a másik és nála engedélyezzük a wifi fájlfogadást az appon belül, én pedig az adott fájlra hosszan nyomva kiválasztom a küldési lehetőségként a wifin keresztülit...
Azt már nem volt alkalmunk kipróbálni, úgy is működik-e ha csak bekapcsoljuk a wifit!
Lemerűlt a tesztalanyEgyebként frissült és újra működik a telepített alkalmazások mentése, root-olt teló esetében a system appok-é is...
[ Szerkesztve ]
-
xSide
őstag
File Expert (4.1.1 verzió és előtti) ezer éve és gondolom az ES is képes telepített alkalmazás mentést készíteni a legtöbb készülékről, én az előbbit használtam root nélküli bladen anno és xperia8-on is...
Ha bele gondolsz az alap rendszerrel is el tudod távolítani az appokat és újakat telepíteni a data/app mappába!
Jelenleg viszont a 4.1.1 feletti frissitéssel bekavartak valamit (donate, pro verzió), mert nem működik se root-al, sem nélküle, amit jeleztem is a Play-en! -
xSide
őstag
Mindkettőn fenn kell lennie, hálózati megosztásnál az egyiken engedélyezni kell a wifi fájlfogadást (tehát nem BT), a másikon pedig a kívánt fájlt küldeni wifi-n...
-
xSide
őstag
válasz
F-ECT$ #35425 üzenetére
A play ismét frissült, változások:
- menü/saját alkalmazások kapott egy összes fület is az eddig telepített appokról, ami nincs a készüléken ingyenes vagy ár jelölést kapott, ami ugye meg most is fenn van az telepítve értelemszerűen
- az alkalmazásoknál olvasható összes hozzászólások résznél szét lettek választva aszerint, hogy az adott app korábbi illetve aktuális verziója lett-e értékelve. Lehet szűkiteni a hsz-eket saját készülékünk alapján is. A megadott beállitásokat nem jegyezte meg nálam, így minden appnál újra kellett állitani, mert alapból nem mutat mindent.
- sajnos a google értelmetlen fordításon nem változtattak, illetve még most sem lehet a kizárólag csak magas kategóriájú appok megjelenitését kiválasztani úgy, hogy az alacsonyakat és közepeseket ne jelölné be automatikusan.A QickPic frissitési lehetősége nálam is eltűnt, lehet átmeneti a dolog viszont elképzelhető szerintem meg fogja tudni különböztetni a piszkált, esetünkben magyarított appokat és ezáltal nem fog hibaüzenetet sem generálni nekik!
[ Szerkesztve ]
-
xSide
őstag
válasz
kavics325i #35198 üzenetére
Egy értelmetlen box dolog a havi 10GB-os sávszél adatkorlát, mikor a tárhelyed meg 50GB
-
xSide
őstag
Az bizony még akkor volt
A kezdet kezdetén...
Pajoz? Te sem ezen a néven kezdted, jól gondolom?ui.: a gsmplanet.hu-ért meg is büntetettek nem kis összegre a feltöltött mintegy 500 saját készítésű csengőhangért és kaptam figyelmeztetést a symbian cuccok miatt
A vendégkönyv rendszer php átírásom meg tán még most is fut a tvn rendszerén, az meg tuti amit fzr-éknek írtam[ Szerkesztve ]
-
xSide
őstag
válasz
domerator #35167 üzenetére
Érintene, ha egyedi fórumokat is tudnék hozzá adni
Addig viszont felejtős, bár sok ismeretlen és hasznos infot tartalmazó fórum ismerhető meg vele az android világából!
Köszi a linket...ui.: ezt már a magyaritott appok közt található miui file maneger ftp megosztásával küldöm át telóra
[ Szerkesztve ]
-
xSide
őstag
válasz
molnarpeter #35160 üzenetére
Az csak 6.75 nekem, viszont sok az alternatíva és egyre többen váltanak másra
Egyébként a direkt link miatt a dropbox-ot részesíteném előnyben, viszont a másodlagos domain miatt marad a minus...
mxs.minus.com csengőhangok is vannak fenn, mikor még Syrius néven voltam ismerős talán egyeseknek SE moddolás időszakból, akkor készültek ezek is kivánságra[ Szerkesztve ]
-
xSide
őstag
Azt meg én is kérnék kóla nélkül viszont csak fehéret kisérőként, esetleg egy kis Becherovka-t
Wazz miért nem vagyunk szomszédok, pedig jókat tudnánk érvelni is a saját előnyben részesített felvetéseink miatt...NAGYON OFF:
Amúgy a sync nagyon pocsék a minus-hoz képestItt már 18GB-nál tartok és az explorer résznél rohadt jó háttérképeket szereztem...
[ Szerkesztve ]
-
xSide
őstag
válasz
kali8n #35122 üzenetére
Soorry valóban, a "ne" szócskát átugrottam...
Egyébként meg lehet oldani, de ez bonyolult metódus és komplett szignózási átírást igényel amivel már lehet működésképtelen is lesz a játék hiszen az átírás után nem tudja ellenőrizni a licensz meglétét az eltérő aláírás miatt! -
xSide
őstag
válasz
szalasz87 #35113 üzenetére
Valószinüleg kiegészitőként is települt a Beállitások/Kisegitő lehetőségek alatt láthatod, az ilyen appok eltávolitása előtt ki kell szedni a pipát illetve az alkalmazáson belüli uninstall opciót a legegyszerűbb használni...
Kérdés még mivel távolítottad el, külön appal vagy az alkalmazások beállitáson belülröl a teló rendszeréből.
Megoldás root-olt és recovery-t tartalmazó készülék esetén egy wipe dalvik cache lehet...[ Szerkesztve ]
-
xSide
őstag
válasz
Cartman023 #35045 üzenetére
Többet kipróbáltam, ezt azért ajánlom mert a beállitásiban ki lehet kapcsolni pl a linkek megjelenitését, mutatja a verzió számot és nem kutakodik személyes adatokban
-
xSide
őstag
válasz
bohoc71 #35039 üzenetére
5 helyszinem van beállitva, szerintem a tanuló móddal határoztok meg rossz cellákat vagy épp a lama lokalizáció nincs engedélyezve a beállításokban...
A területet magam jelöltem ki a térkép kiegészítőn, soha nem adtam meg egy cellát sem az elején és nem hagytam tanulni sem!
Jelenleg van egy 400m-es wifi területem ahol a wifi bekapcsol és mellette egy 1000m-es a lakás központtal, ha ezt a sugarú kört elhagyom kikapcsol a wifi és úton területre vált, még akkor is amikor ugyanazon adótóronyhoz vagyok kötve...
Ez azért érdekes, mert tesómék lakókörnyezete szintén bele esik 4 adótoronyba, ami az otthoni résszel is kapcsolatban lenne viszont ez légvonalban 3km-re van és profilt képes váltani a lama mikor az ôk 500 méteres körvonalába érek!
Addig míg a területek nincsenek meghatározva, nem is érdemes funkciókat adni mondjuk a szines ikonos profilváltáson kívűl némi hangeffekttel... -
xSide
őstag
Mint egy honlapon az átírt, áthelyezett fájlok sem érhetőek el megfelelő átirányítás nélkül valszeg a play-market is ilyen problémát okozhat..
Egy próbát azért tehetsz a Beállítások/Alkalmazások/Összes/Market vagy Vending és itt töröld az adatokat, előzményeket és lépj fel pc-n marketre indíts egy letőltést, majd a telódról is próbálj letölteni valamit...
[ Szerkesztve ]
-
xSide
őstag
válasz
atillaahun #35000 üzenetére
A csoportba belépve lehet letiltani az értesítéseket egy legördülő menüben...
-
xSide
őstag
Tudtok olyan alkalmazásról, ami képes az sd-n lévő fájlok csoportos átnevezésére?
Yaesu, Mobo player (az flv és persze a többi formátum akadásmentes lejátszása miatt választottam), ha rootolt a telód próbáld hangerő emelésre a Volume+ appot...
[ Szerkesztve ]
-
xSide
őstag
válasz
atillaahun #34970 üzenetére
Amennyit beállitasz neki távolságban a térképen...
-
xSide
őstag
válasz
RootRulez #34850 üzenetére
Én az aktuális rom-ot mit használok portálom a Hauwei Backup appot, bár ezzel az a gondom hogy com.appneve.vmi menti az alkalmazásokat és nem név szerint.
Bár pár magyaritott app title-ként elég gázos file expert-el is (pl miui by....) felülírva az eredeti app nevet! -
xSide
őstag
válasz
petipetya #34845 üzenetére
Egyszerűen jobb a File Expert és kiváltja például a fájlküldés opciot pc-re a legegyszerűbben mindenféle szerver és kiegészitő telepitése nélkül...
Aki nem próbálja ki a "tartalom megosztása" ftp-n nem is fogja érteni miről irogatokJoshi tudom és soha nem csinálok backup-ot
[ Szerkesztve ]
-
-
-
xSide
őstag
-
xSide
őstag
válasz
r0besz #34828 üzenetére
Többsége teszt kiváltandóan régebbieket...
Az állandó akkor is 40 körül lenne heti használatba vétel mellett!
A system appok száma egyébként nálam 62 romtól függően kitakarítva, kiegészítve...
A Cache Cleaner NG pedig root-olt készüléken tényleg jól teljesít...[ Szerkesztve ]
-
xSide
őstag
válasz
r0besz #34826 üzenetére
Voltak igen problémák, mivel mást nem próbáltam az avast-on kivűl nem is tudok más tapasztalatra hagyatkozni...
Más dolog a cache és szemét takarítása kb 1 óra netezés után az egyetlen (számomra ismert sd-n is "dolgozó") Cache Cleaner NG által:
ui: rendszer appokkal együtt 165 telepített alkalmazás van fenn most...
[ Szerkesztve ]
-
xSide
őstag
válasz
r0besz #34821 üzenetére
Szedtem már le marketről nem kívánt mellékterméket produkáló alkalmazást, különböző csillagok nyereménnyekkel az értesítő sávban...
Most az avast ugye fenn van és megfogja őket, így nem is hagyom települni!
Hangsúlyozom nálam az avast kizárólag próbaként került fel (mivel itt ajánlotta vki) és most már jó szolgálatot tesz az appok net korlátozásában, hívások szűrésében kisebb memória hadználat mellett, mint ha külön appokkal oldanám meg...[ Szerkesztve ]
-
-
xSide
őstag
Tettem még egy próbát teszt fájlokkal a sugarsync-el, nem jött be!!!
Legfőképp a varázs táskája ütötte ki a biztosítékot nálam, ne ő döntse már el hova rakja.
Megtaláltam a megoldást áthelyezésére is, de így sem jó!
Egyáltalán nem értem milyen szinkron az, hogy a fájlokat külön menti eszközönként, összekombinálni nem tudtam, hogy amit pc-ről feltöltök egy mappába, mondjuk a telóról is oda helyezhető legyen!!!
Ez azt eredményezte, hogy fájlok 2 helyen is meg vannak a sugarsync rendszerében továbbá a telón +1 helyen, továbbá pc-n szintén 2 helyen...
Vagy nekem bonyolult, vagy nem arra való amire én gondoltam...
Most áttértem a min.us-ra, ide azt töltök, amit én akarok bár szinkronizáció (még) nincs benne, de legalább én kezelem a saját fájljaimat (2Gb fájlkorlát van, sávszél nincs korlátozva, alap tárhely 10GB, meghívott regelés esetén +1GB ajándék)!
Könnyű elérhetőség, egyszerű megosztás http://mxs.minus.com, akár pulikus, akár privát mappánként is és alias név adható hozzájuk...
Regisztráció az aláírásomban és mindketten jól járunk!ui.: mikor töröltem telóról a sugárt, törölte a szinkronizáció során megadott mappákat igaz létrehozott az sd-n egy Trash mappát és ott megtaláltam, pc-n a duplikációkat magam kellett törölni és pár zip sérült is
[ Szerkesztve ]
-
xSide
őstag
válasz
V.Stryker #34749 üzenetére
A nemrég linkelt launcher gyűjteményből fogtam pár nem kellő alkalmazást az avast-al...
Mondjuk nálam csak próbaképpen került fel és maradt, a tűzfal, hívsszűrés miatt.
Egyébként bevált, mert így is kevesebb a ram-ban foglalt memória igénye, mint a korábban használt droidwall, call blocker-t együttvéve...Task killernek sem tartom értelmét, mert inkább a beragadó appokat cserélem másra
Ettől függetlenül a go widgetes task-ja fenn van és semmi bajom vele[ Szerkesztve ]
-
xSide
őstag
Kompromisszumot kell kötnöm
A sugar ráadásul most bosszantóan átrendezte a kártyám tartalmát, lehúzta a My SugarSync folder-be amit gépről felraktam, amit pedig telóról töltöttem fel azt áthelyezte az sd-n a Magic brief-be...
Így már végképp nem értem mit is ért szinkronizáció alatt!!
A lényeg megvan minden, csak kicsit összekutyulva -
xSide
őstag
A publikus és direkt link közt van azért különbség
Ez direkt link, ami ugyebár egyszerűen megjegyezhető és bármilyen fórumba beilleszthető (jelen esetben) képlinket ad:
http://dl.dropbox.com/u/57593801/wallpaper/wall-038.pngPersze nem csak kép linkelhető így, hanem bármi és a lényeg a számomra a könnyű megjegyezhetőség lenne, ami hiányzik a sugárból!
Az általad publikus linkhez kép abszolút nem linkelhető, mert az oké ide feltöltöm viszont nem csak ez a fórum létezik a web világon...
A fájlok direkt elérése így nem lehetséges, csak ha az alkalmazásba lépek!Haver gépéről fellépve értsd például nem tudok elérhetőséget adni a fájlokhoz, anélkül hogy be kellene lépnem a sugársync-be, a dropbox id-m és fájlok logikus nevét fejben tartva bármikor-bárhonnan-bármit elérhetővé tehetek.)
Nagyon fontos különbségnek tartom a két rendszer ilyen jellegű eltérő működését!
Mindezektől függetlenül szimpatikus mindkettő! -
xSide
őstag
Na most megcsináltam azt, hogy pc-n megadtam sugarsync mappának a dropbox/public-ot, mert azt sem szeretném kétszer legyen meg a gépen elmentve viszont azt igen, hogy mindkét helyen legyen elérhető
A sugar-ból egyenlőre az egyszerű linkelési lehetőség hibádzik csak, ami megvan a drop-ban (dl.dropbox.com/userid/mappa/filename.vmi), illetve most láttam van egy Photo fül ami megjeleníti az összes képet, ez tetszik. Viszont nem tetszik, hogy nem kapok a linkhez direkt linket, így nem tudom fórumra beilleszteni például...
Úgy látom meg lesz a megoldás, dropbox a hirtelen megosztásra lesz használva a sugarsync pedig backup-nak -
xSide
őstag
Segítenél?
SugarSync-el miként lehet megoldani, hogy a nevében is lévő sync működjön?
Az ok, hogy szinkronizál, de külön mappába eszközönként...
Ez így minden csak nem szinkron
Annak az lenne a lényege, mondjuk az sd tartalmát megadom mappaként és pc-n is azt érjem el!
Mondjuk a mappa megosztás remek, de inkább maradok a dsropbox-nál ami tényleg szinkronizál! -
xSide
őstag
válasz
volvoguy #34636 üzenetére
Effektive pont a TubeMate a leghasználhatóbb letöltésre mindenféle bonyolitás nélkül és választható minőséggel...
Egy klikk megkeresem ami kell, aztán csak a letöltés következikOperához, a telód nem a rom-tól lassul hanem a ram-tól függ, a task killer is ram-ból lövi ki a futó alkalmazásokat és persze indítja újra!
-
xSide
őstag
válasz
gyuszmó #34559 üzenetére
Na most az any és az alap két külön app, mint mondjuk a gyári böngésző sem kezeli az opera könyvjelzőit...
Egymástól függetlenek, tehát ne is várd mondjuk a magyar szótárt (nem összetévesztendő az alap magyar nyelvre állitással) az android billentyüzetnél vagy az any-nál! -
xSide
őstag
válasz
gyuszmó #34532 üzenetére
Az androidos bill szótár adatbázisa kis hozzáértéssel javitgatható, bővithető...
Apeelme és Kelzsoca zte bladre készűlt ia rom-jából én is áttettem egy másik romba és működik
Bár én a fizetős Smart Keyboard Pro-t preferálom az egyéni szótár tökéletessége miatt!
A swiftkey sem ingyenes, viszont most óccsó...[ Szerkesztve ]
-
xSide
őstag
válasz
macimeister #34277 üzenetére
Miért, ha más app sem fut az fog logolni?
Napra, helyre, időre visszanézhető cella alapján hol járt a teló...
A maps elvan a háttérben és már nem merít (nem ragad be) úgy, mint régen! -
xSide
őstag
válasz
macimeister #34273 üzenetére
Az alap maps tudja!
http://www.google.com/latitude[ Szerkesztve ]
-
xSide
őstag
válasz
fatal` #34127 üzenetére
DroidSail, előnye más ilyen jellegű appokkal szemben csak kijelölöd mit akarsz átmozgatni és "magától" átrakja (azokat is, amik pl nem engedélyezettek alapból tehát a droid alkalmazáskezelője nem engedné átmozgatni)...
"Megoldás lehet, ha letöltesz egy menetrend appot, amin van térképes kijelzés. Ok, nem annyira jó, mint a cellainfó - azonnali és gyors, de ez lehet még megoldás."
- nos az időjárás appom (Fancy) geo lokalizációja is elég rá a GeoCoder-nél a GeoNames-t választva[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Sweet.tv - internetes TV
- Milyen notebookot vegyek?
- LEGO klub
- Hobby elektronika
- Politika
- Google Pixel topik
- S.T.A.L.K.E.R - Lost Alpha
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Hyundai, Kia topik
- További aktív témák...
- AMD Konfig - MSI X470, Ryzen 7 3800x, Vega 56, 32 GB RAM, 512 GB SSD
- Lenovo P500 - 1650 v3 6 mag/12 szál, 16-32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- Eladóak a képeken látható P2 P3 P4 C2D C2Q számítógépek gyűjteményből
- HP Z640 - 2680V3 12 mag, 24 szál max 3,3GHz, V4 ready, 32GB DDR4 RAM, 925W táp, számla, 6 hó gar
- Új 4K Gamer PC Ryzen 5 7600/RTX 3080 10Gb/16Gb DDR5/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari (27% ÁFÁ-s)