- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- tordaitibi: Chatcontrol
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sellerbuyer: ScreenX technológia élmények az Arénában
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- Argos: Az vagy, amit megeszel
Aktív témák
-
Mcfery
tag
Hi!
Lehet, hogy csak nekem új, de találtam egy jó kis app.-ot, gondoltam megosztom veletek.
Látszólag egy egyszerű számológép, ami csak a négy alapműveletet tudja.
DE.....!
Ha beütöd a " 123+= " akkor belép egy SMS kezelő progiba (itt a "menü" gombot majd "ad rule"megnyomva)
ahol megadhatsz bármely telószámot v. contact-ot, ahonnan az érkező sms-t úgy elteszi ide (akár némán is),
hogy csak te tudd elolvasni.(vagy az aki ismeri ezt az app-ot. Ez egy biztonsági rés, de vállalható.)
A beállításokban tudod állítani, hogy az értesítési sávban mi jelenjen meg:bármely szöveg v. logó ill. ezek teljes hiánya.
(te írod a szöveget pl:TELENOR v. SAMSUNG (vagy bármi). Ha ezt látod akkor sms-ed jött.
WARNING: alatt figyelmeztet, hogy ha az alap sms kezelőn kívül más SMS app is
van telepítve(pl: Handcent)akkor nem biztos, hogy jól müxik!
Marketen ingyenes.
Neve: My calculator (logója: fekete-fehér alapon, fehér += )ÜDV
Aktív témák
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Acer Nitro V ANV15-51-554Z SZÁMLA , GARANCIA
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. ThinkPad L16 Gen 1 16" WUXGA, Ultra 5, 16GB RAM, 512GB SSD SZÁMLA GARANCIA
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 Ultra 5 135U , 16GB , 512GB , Win11 SZÁMLA GARANCIA
- Anker 737 powerbank - PowerCore 24K - 24000 mAh 140W
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest