Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után.
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
Istwan
tag
Nem tom hogy itt, de valamelyik forumon emlitették hogy nagyon fogy az energi. És volt is rá megoldás csak nem emléxem mi. Ha valaki tudná mit kell rátelepiteni vagy beállitani, esetleg másik radio romot kéne cserélni mert hogy a zsozso is uszik elfelé (gondolom a háttérben zajlik a nem kivánt adatforgalom ami csak és kizárolag a szolgáltatóknak jó. (A Quick settings fent van...)
Ez ügyben valaki tudna tanácsot adni?A speedshop-ban vettem a Hero-hoz (nem kifejezetten rávaló) börtokot...amolyan zsebre tehetöset szal semmi extra de tökéletesen beleillik. Na meg azt a bizonyos "varázscerkát". Hát, ha fogalmazhatok igy hogy nagyon randa, nagyon nagy, és az érinkezö felülete (hegye) nagyon gyenge.... Ilyen meggondolatlan értelmetlen kialakitást, én székrekedés közben szoktam kiötleni. De meg kellett vennem mert az ujjal való irás borzalom és állithatom hogy nem csak nekem...! akárki akár mit mond. Szal ezzel a förmedvény batár stylussal valóban pontosan lehet irni, rajzolni.
Csak azért irtam ezeket, mert bár kompromisszumokkal, de használható...bátran ajánlom.
Aktív témák
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2a - R5 4650U I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E544 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
- ASRock RX 6600 Challenger D 8GB Garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3703, 100% Akkumulátor
- MacBook Air 9,1 i3-1000NG4 8GB 256GB
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Asus 16 ROG WUXGA IPS 165Hz G-Sync i9-14900HX 32GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest