- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
atillaahun
veterán
válasz
Sterilzona #48036 üzenetére
3D-be csak Budapest belvárosát mutatja szerintem.
Egyébként ha már GMaps, még egy érdekesség. Múltkor unatkoztam melóba, nézegettem magunkat a térképen, feltűnt, hogy az utca rossz oldalára van betéve az iroda linkje, gondoltam bejelentem, mer mér ne. Csináltam már pár ilyen jelentést korábban üzletekről, kutyát nem érdekelte.
Most viszont rá egy héttel jön egy telefon melóba a tököm se értette milyen Kft.-től, hogy én jelentettem-e be magunkat. Fél percbe tellett mire képbe kerültem - mondom ja, persze.
Ami az érdekes, hogy a tag elkezdte magyarázni, hogy lát az út egyik oldalán egy új építésű 4 emeletes erkélyes épületsort, és annak az aljában egy kékes üvegű irodát, azok vagyunk-e mi? Hirtelen aszittem ott áll kint a bejárat előtt, ki is néztem reflexből, de nem. Valószínűleg (egy ideje) kész van már a miskolci Street View is, mint ahogy azt sokan jelezték már más városokból. Sima GMaps-ből ilyen részletességgel nem írható le az épület, főleg nem a utcafronti rész.
Mellesleg azóta jó helyen vagyunk a térképen.
És így akkor már az is érthető, hogy WiFi alapján hogy lő be a GMaps néhány 10 méteres pontossággal.(#48037) ddekany
Igen, az újat mutatja a névjegyben. Böngészőt azt nem tudom, a gyárit nem szoktam használni, töröltem is.
Aktív témák
- Autós topik
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen alaplapot vegyek?
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- Xbox Series X|S
- BestBuy topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hivatalosan is részesedést vásárolt az Intelben az USA kormánya
- További aktív témák...
- HP Probook 440 G11 (9Y7Q2ET) - ÚJ 14" üzleti notebook - Core U5 , 512SSD
- HP Probook 440 G11 (AA0Y5ES) - ÚJ 14" üzleti notebook - Core U5 , Win11 pro
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- Lenovo ThinkPad T480, T580, P51s, P52s, T480s belső akkumulátor eladó
- MacBook Pro M2 Pro 16 // 16/512 96%-os akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- Macbook Pro 2019 // i5 // 1TB // Számla+Garancia //
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest