Aktív témák

• bepken

veterán

sziasztok!

olyan ember segítségét kérném, aki szintén próbálta már a fake! "JetAudio"-t és hasonló problémát okozott nála.
    tehát feltelepítettem ezt a valamit és rögtön az első kérdése az volt, hogy "Re-build the MediaLibrary?" vagy valami hasonló...én kis naív ezt egy túlbonyolított "Re-scan SD?" megfelelőjének véltem, nyomtam hát egy "Yes" gombot. na ez talán eddigi, Android-dal töltött idő alatt elkövetett LEGNAGYOBB hibám volt!

elkezdtem matatni az (egyébként fertelmes!) kezelőfelületen, rábökök az album fülre, és csak pislogok, ugyanis az első 50 album egy és ugyanaz volt...aztán megnéztem közelebbről is, rá kellett döbbennem, hogy ez a hülye számonként szétbontotta az albumokat!!!! ugyanis van 2-3 válogatás album a kártyámon, ezen számok mindegyikének más előadója van (válogatásnál ez nem meglepő dolog szerintem...) de ez a szerencsétlen valami, ez a rebuild library hülyeség erre a jelek szerint nem lett felkészítve vagy én nem tudom...lényeg, hogy szétbarmolta az albumokat, azaz csinált kb 200-at ebből a 3 db albumból :D (a mappa-szerkezet egyébként sértetlen, tehát nem csinált 200 mappát vagy ilyesmi) itt még nem húztam fel magam, mivel láttam a menüben egy "Roll-back MediaLibrary" menüpontot. gyorsan rá is böktem, de semmi hatása nem volt, maradt a teljes káosz! leszedtem a kártyáról a szóban forgó albumokat, majd visszatettem őket...ezzel se értem semmit!!! :D

a kérdésem tehát, hogy lehetségesnek tartja innen valaki, hogy ez a haszontalan szemét program valamilyen log fájlban tárolja ezeket az elborult logika alapján megalkotott adatokat? és ha ez lehetséges, akkor hol tudom én ezt megtalálni?
    ha csak törölnöm kell a kamu "JetAudio"-t, akkor annak örülnék a legjobban :D azért nem mertem megtenni, mert pl Uber Music is ilyen bénán látja az albumokat...szóval féltem, hogy talán mégis ezzel a szerencsétlennel kell valamit visszaállítani.

a tippeket előre is köszönöm! :)

Aktív témák

Hirdetés