- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
bepken
veterán
sziasztok!
olyan ember segítségét kérném, aki szintén próbálta már a fake! "JetAudio"-t és hasonló problémát okozott nála.
tehát feltelepítettem ezt a valamit és rögtön az első kérdése az volt, hogy "Re-build the MediaLibrary?" vagy valami hasonló...én kis naív ezt egy túlbonyolított "Re-scan SD?" megfelelőjének véltem, nyomtam hát egy "Yes" gombot. na ez talán eddigi, Android-dal töltött idő alatt elkövetett LEGNAGYOBB hibám volt!elkezdtem matatni az (egyébként fertelmes!) kezelőfelületen, rábökök az album fülre, és csak pislogok, ugyanis az első 50 album egy és ugyanaz volt...aztán megnéztem közelebbről is, rá kellett döbbennem, hogy ez a hülye számonként szétbontotta az albumokat!!!! ugyanis van 2-3 válogatás album a kártyámon, ezen számok mindegyikének más előadója van (válogatásnál ez nem meglepő dolog szerintem...) de ez a szerencsétlen valami, ez a rebuild library hülyeség erre a jelek szerint nem lett felkészítve vagy én nem tudom...lényeg, hogy szétbarmolta az albumokat, azaz csinált kb 200-at ebből a 3 db albumból
(a mappa-szerkezet egyébként sértetlen, tehát nem csinált 200 mappát vagy ilyesmi) itt még nem húztam fel magam, mivel láttam a menüben egy "Roll-back MediaLibrary" menüpontot. gyorsan rá is böktem, de semmi hatása nem volt, maradt a teljes káosz! leszedtem a kártyáról a szóban forgó albumokat, majd visszatettem őket...ezzel se értem semmit!!!
a kérdésem tehát, hogy lehetségesnek tartja innen valaki, hogy ez a haszontalan szemét program valamilyen log fájlban tárolja ezeket az elborult logika alapján megalkotott adatokat? és ha ez lehetséges, akkor hol tudom én ezt megtalálni?
ha csak törölnöm kell a kamu "JetAudio"-t, akkor annak örülnék a legjobbanazért nem mertem megtenni, mert pl Uber Music is ilyen bénán látja az albumokat...szóval féltem, hogy talán mégis ezzel a szerencsétlennel kell valamit visszaállítani.
a tippeket előre is köszönöm!
Aktív témák
Hirdetés
- Dobozos DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Csőtörés bemérés - Csőtörés Javítás Szakszerűen
- Professzionális vízszerelés 0-24 akár azonnali kiszállással
- Fiorenzato AllGround eladó
- Új Zsír Dell Inspiron 14 7441 Érintős Ultrabook Laptop -25% Snapdragon X Plus 10Mag 16/1TB SSD QHD+
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest