Hirdetés
Aktív témák
-
kenny123
addikt
Milyen alternatívát ajanlanatok jó minőségű hívó képek beallitasahoz, akár facebook kapcsolassal?i
yo
-
_stick_
őstag
Sziasztok!
A NAVFREE magyar térképen nem kezeli a sebesség határokat?
Be van kapcsolva a kijelzés és a figyelmeztetés is, de csak a jelenlegi sebességet mutatja. -
nagyúr
Google fióknál ha bekapcsolom a telefonos hitelesítést akkor ez hogyan működik? Minden bejelentkezésnél kapok egy kódot vagy mi? Nekem az lenne a jobb ha jelszóváltoztatáshoz küldene csak kódot mer pl. youtube-ból mindig kiléptet.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
draco31
veterán
A viber miért indul el, ha sms üzenetet kapok? Már mindent megpróbáltam állítani.
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
őstag
válasz draco31 #47407 üzenetére
Sms received event-hez is kötődik a Viber. Rom toolbox-szal be tudod állítani, hogy ne induljon el.
(#47406) Narxis: általában ha új helyen jelentkezel be, akkor küldenek sms-ben egy kódot. Arra jó, hogy ha megtudnák a jelszavad, akkor sem tudnak belépni az account-odra a telefonod nélkül.
-
Arween
senior tag
létezhet olyan alkalmazás ahol a munkaidőmet tudom nyilvántartani?ki-belépés napi +/- idő követése stb??
-
Z0C!
őstag
-
m-83
csendes tag
Sziasztok! Olyan appot keresek, amely megkeresi és eltávolítja a telefonomról a felesleges fájlokat, amelyeket egy már eltávolított app telepített, de annak eltávolításával az nem lett törölve. Remélem érthetően fogalmaztam Az a baj, hogy a memóriakártyámon nagyon sok mappa van, de a feléről fogalmam sincs, hogy mi az. A segítséget előre is köszönöm!
-
pepe10.10
tag
és nem tudja valaki megmondani, hogy fm transmitterhez hol kaphatok a telóba drivert ?
Laza vagyok szétesem, kezemben a GSM.
-
Rx
aktív tag
Sziasztok!
Biztos volt róla szó, csak én nem találtam.
Olyan internet adatforgalom mérő program létezik amiben be tudom állítani a mérendő idő intervallumot.
Szóval pl. a előfizetésem aug. 7-től - szept. 8-ig tart és ebben az időszakban mérje.
Most raktam fel a Network Monitort ebben esetleg van ilyen beállítás?
Segítségeteket előre is köszönöm!keep it simple! "Régi rendszer: Rx felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!"
-
Melack
veterán
Traffic Monitor Plus pl jó erre. Nálam így működik, és jól is számol.
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
soultrapp
senior tag
Tudtok olyan programot amivel.fel lehetne oldani úgy a bill zárat.hogy elhúzom az első kamera előtt a kezem?
-
Deck
titán
Valaki tudna benne segíteni mire jó a zRam CM alatt?
PS5
-
Melack
veterán
válasz bigrock #47423 üzenetére
A link, hogy ne kelljen keresni: Wave Control. Ez az ingyenes, van egy fizetős is.
Más: SE x10 mini pro gyári 2.1-re kellene az új Play apk. Amit találtam neten nem megy fel rá. Van vkinek egy működő verzió?
[ Szerkesztve ]
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
Mika1227
őstag
Valami jó launchert tudnátok ajánlani ami nem a GO!?
A Mikulásnak teljesen igaza van, hogy évente csak egyszer megy az emberek közé!!! Még az is sok!!!
-
zozyk
addikt
Pocket használókat kérdezném.
A kategóriák között nem lehet pakolászni a jelszavakat?
Én nem jöttem rá,hogy lehetne megoldani.A probléma:
Bepakoltam mindent 1 kategóriába,de már rájöttem,hogy jobb lenne szeparálni,mert hamarabb meg lehetne találni a szükséges user/pass párost...5let?
Vagy másolgathatom át kézzel az összeset?
-
Lefty
addikt
Sziasztok!
Tud valaki mondani egy olyan kamera/fényképező alkalmazást, ami a fénykép készítése előtt mondjuk automata fókuszál még? Mert 10-ből 7-szer kb mindig homályos lesz a kép, amit csinálok, mert bemozog a kezem fényképezéskor.
Xperia X8
köszi!
-
Lefty
addikt
Van pl. ez a night camera, ami miután lenyomtad a gombot, hogy készítse a képet, még ráfókuszál az adott helyzetben képkészítés előtt, így nem lesz homályos a kép ha bemozdul az ember keze sem (annyira). Csak nálam nem működik. Valami ilyesmi kellene, mert nem tudok éles képet készíteni egyszerűen semmivel és megőrjít. Most a ProCapture-t használom amúgy.
-
Most vásároltam egy alkalmazást a Boltból, telepítéskor "Nem áll rendelkezésre elég tárhely." üzenetet kapok.
_Pontosan_ hol kellene elegendő tárhelynek lennie?
[ Szerkesztve ]
-
hudyfiu
senior tag
Na jó...valaki segítsen, feladtam
Az lenne az elképzelésem hogy távoli asztalos programmal rácsatlakozok a notira egy tabletről.
A tablet egy full hd-s monitorra van kötve hdmi-n.
A tableten egér, bill.
Így teljes értékű gépként tudnám használni a tabletet.A probléma az hogy minden program a tablet saját felbontásán küldi a képet a monitorra mert hiába választom ki hogy full hd legyen, csúnya a kép vagy csak egy kis részét látom a távoli asztalnak.
Próbáltam keresni hd-s programot, 1-et találtam de az sem volt jó(splash remote hd).
Youtube-os videókat fullhd-ban küldi ki, látszik a különbség ha váltok a videó felbontásán tehát tudja a tablet a fullhd-t, elvileg többet is.
Most még egy linuxra várok hogy fel tudjak rakni a táblára de még nincs jó változat az enyémre.
Valami ötlet?
[ Szerkesztve ]
-
Bone123
HÁZIGAZDA
Nem alkalmazás, de az is jöhet Van valahol megbízható gyűjtemény hogy Budapesten melyik helyeken van nyílt Wifi elérés?
-
válasz Oldman2 #47436 üzenetére
A Multi Mount SD-Card -ról van szó.
Más app, többek között a Multi Mount SD-Card Lite szó nélkül felmegy.
Mi lehet a gond?
-
-
Sanyi.mTs
addikt
a térképen elmentettem egy helyet csillagozással.
hogyan tudok ehhez leírást, nevet rendelni?
az ilyen csillaggal elmentett hely felkerül a felhőbe? esetleges telefon csere után meglesznek az elmentett helyek? -
scope2007
addikt
hali.
tudnátok ajánlani olyan appot, amivel rejteni lehet könyvtárat jelszóval?CUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
hudyfiu
senior tag
Sajnos az sem jó.
A probléma már ott kezdődik hogy látszik a monitoron, körbe van egy fekete sáv, gondolom az különböző arány miatt kicsit össze húzza a képet.Valamikor hozok egy droid tv-t kíváncsi vagyok ha nincs kijelzője egy kütyünek akkor mit csinál.
[ Szerkesztve ]
-
zozyk
addikt
Mintha sokan akartak volna hasonlót itt is...
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
- Kingston A2000 1TB M.2 SSD / CSOMAGKÜLDÉS
- Eladó Gamer PC - RTX 3070 OC 8GB + Intel i5-12400 / B660 / 32GB DDR4 / ARCTIC
- Be Quiet! Pure Power 11 600W CM / CSOMAGKÜLDÉS
- GETAC UX10G2 ipari Rugged tablet + bill.(I5-10210U 8X4200Mhz, 8GB DDR4, 256 GB SSD, jó akku, WIN11)
- Lenovo Tab M10 3rd Gen (TB328FU) 10,1" 3/32GB szürke Wi-Fi tablet tokkal, dobozával, papírjaival
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest