Hirdetés
Aktív témák
-
erikke17
őstag
Ez érdekes, rájöttem miért nem megy a legújabb FB-nekem a telefonon SE X10 mini 2.1
Recent Changed in this Version
Facebook for Android 1.9.7 requires Android 2.2 and up.
Viccesek most én mit kezdjek ezzel ha csak 2.1-em van?
A legviccesebb hogy ha 2.2 androidot követel mi a jó édes anyukájának elérhető nekem Marketen 2.1 alatt?||Wot / WarThunder - Erixx93|| Steam - erixx18 ||Xbox Series X - Erikk24 || BMW R1200GS || Opel Astra F X16XEL|| BMW E39 530d 142kW||DJI Mavic Pro||
-
S e t h
nagyúr
Amíg csak bétában van, addig szerintem nem nagyon várhatunk hozzá még skineket is.
Egyébként nálam is eddig ez a leggyorsabb.
Az már csak hab a tortán, a keserűbb fajtából, hogy tegnap felrakta egy haver és nála is megy a beszéd felismerés, lassan egyedül maradok.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
TRob1
veterán
válasz cintula187 #46120 üzenetére
Ma jött egy újabb frissítés hozzá. Ez sem oldotta meg a problémád?
¤ R'n'R ¤
-
Jámbor
tag
Áve Mindenki! Xperia Mini Opera Minivel hogy tudja lejátszani az indavideós videókat? Előre is kösz. Jámbor
Soha ne mondd, hogy soha.
-
törölt tag
Szeretném kipróbálni a Block Breaker 3 Free nevű játékot, de végignéztem az engedélyeket, és ettől egy kicsikét tartok:
" SMS-ek küldése
Lehetővé teszi az alkalmazás számára SMS-ek küldését. A rosszindulatú alkalmazások pénzbe kerülő üzeneteket küldhetnek az Ön jóváhagyása nélkül. "
Aki kipróbálta, annak van ezzel kapcsolatban tapasztalata? Értem én hogy Gameloft, a legnagyobb játékfejlesztő cég droid-ra ide vagy oda, de azért kicsikét furcsállom, de ki is próbálnám
-
Bone123
HÁZIGAZDA
Hello! Van tipp hogy lehet megoldani, h a Google Maps offline módba ne csak az adott régió utcaneveit, hanem látnivalókat is lementse, mint étterem, buszmegálló, múzeum stb.
-
-
bubi92
őstag
mi a legjobb a gyári appok törlésére?
[ Szerkesztve ]
-
Deck
titán
SwiftKey 3 és a Swype között vacilálok. SwiftKey 10MB míg a Swype 30-40között van. Tetszik a Swypeban, hogy mutatja az ékezetes karaktereket a billentyűzeten és, hogy ingyenes, persze tudom, hogy még csak béta. SwiftKey 3-ban nincs lehetőség rá, hogy mutassa az ékezetes karaktereket is a billentyűzeten?
(#46170) bubi92 Link2SD-t ajánlom, ingyenes program és nagyon sok mindent tud. Reklám sincs benne Vagy ha manuálisan akarod törölni akkor az ingyenes Total Commandert.
[ Szerkesztve ]
PS5
-
törölt tag
-
bubi92
őstag
válasz #40351744 #46173 üzenetére
köszi, mind hármótoknak.
közben megoldottam ES-el mert az amúgy is fent volt a telon, nem is tudtam, hogy van benne ilyen funkció.
btw. ha a romban be van állítva, hogy az sd-re telepítsen, akkor csak egy részét rakja át az appnak(pl. egy tiz megás fájlt átrakok sd-re csak 7 megával lesz több helyem a belsőn), ha külön appot használok erre az az egészet átrakja?
-
törölt tag
válasz bubi92 #46174 üzenetére
Amúgy igen, ES-t használtam eddig én is ( Most már Astro-t, de ez mellékes ) de ilyen funkcióval én sem találkoztam... atillaahun, hol találom ezt a lehetőséget ES-ben?
SD-s telepítésnél én úgy tudom, hogy édes mindegy, hogy mivel helyezed át, az mindig ugyanannyit fog átrakni, de sosem az egészet...maximum ott van az a megoldás, hogy átparticionálod az SD-t, de ebbe nem ástam magam bele annyira.
-
Prien
addikt
Valakinek nincs meg véletlenül a chat.hu apk? Eltűnt a Playről, se telóról, se gépről nem látom.
A kevés is több a semminél.
-
hr2
őstag
Üdv.
A CallMeter 3G -nél mit állítsak, hogy a Viber hívásokat ne számolja? -
k.tari
tag
Légyszives segítsetek már, mert még mindíg szenvedek ettől a hülye kijelzéstől.
A szitu az amit írtam már, feltettem a 2.3.6-ot, és hogy teljes töltöttségről háromnegyedig és feléig lassan szépen megy le az akku kijelzője, de felétől mint a rohanás, már csak negyed aztán ugat hogy tedd töltőre....ez volt 4 nappal ezelöttig, aztán elmentem 4 napja és vettem új aksit bele!Minden nap töltöttem és mielött teljesen lemerült volna, fel a tőltőre, de a szitu ugyanaz! Itt valaki írta hogy majd beáll egy idő után, hát nem állt be, 4 nap után is lemegy lassan szépen a feléig, lassan, és aztán felétől gyorsan aztán már csak negyed aztán már ugat hogy töltőre fel! MI az istent csináljak? Battery calibration vagy mi?
-
Colonel993
senior tag
Sziasztok...
Valaki tud valami programot vagy egy módot arra hogy megtudjam MILYEN GPU van a Tabletemben? Kínai csoda... és elméletileg Mali-400 de kezdek benne kételkedni...
Rootolás után.. Allwiner MOD után se akar 1-2 dolog működni... egész pontosan játékok...||| NE kérdezz, mert a végén még valaki válaszol! ||| ThinkPad & Nikon user ||| Samu s8.4 LTE RulezZz "Mikor 2 hónap elmélete vitatkozik, 8 év tapasztalatával..." - :") -
-
atillaahun
veterán
válasz Colonel993 #46182 üzenetére
Elixir2 talán megmutat ilyen infókat. Esetleg még az Android Assistant.
(#46176) Xiawave
Beállításokban root jog és mount system patíció, majd sárga csillaggal átváltasz a rendszerre, és lehet szabadon garázdálkodni benne.
/system/app a rendszerfájlok, /data/app meg amiket te tettél fel. Ezekből lehet törölgetni az unszimpatikusakat.(#46180) k.tari
Nekem ez inkább rom hibának tűnik, de minden esetre készülék specifikus problémának. A telefonod topic-jában próbálkozz inkább, itt nem hiszem hogy tudnak ebben segíteni.[ Szerkesztve ]
-
St3ven
addikt
Melyik appot ajánlanátok arra, hogy az egyes alkalmazások értesítéseihez más-más notification led színt rendeljek?
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
ncc1701
veterán
válasz atillaahun #46183 üzenetére
Tehát, ha elmozgatom a system/app alól monjuk a socialmanager.*-ot, akkor az többé soha nem fog elindulni? Nem vagyok fennt az ilyen jellegű oldalakon, így számomra abszolút érthetetlen, hogy mit keres néha a memóriában.
Szintúgy a weather-es cuccok, nem használok időjűrűsos ketyeréket, mert úgyis csak tegnapra tudják pontosan megmondani, h mi volt.Gondolom, innen csak ésszel szabad kivenni dógokat.
[ Szerkesztve ]
-
St3ven
addikt
-
atillaahun
veterán
válasz ncc1701 #46185 üzenetére
Így van.
Egy jól kitakarított /system/app-ban a gyári 100+ app-hoz képest 30-40 van. Kb. ennyi ami nagyjából elengedhetetlen a működéshez. A saját telefonomhoz írtam erről Listát, hogy melyik app mire való és takarítható-e vagy sem, de ez ugye készülékenként változó. Ha mélyebben érdekel a téma esetleg nézz szét a telefonod topic-jában, vagy XDA-n, ott találni komolyabb szakmai leírásokat is.A mit keresnek programok a memóriában amit sose indítottál el, meg ITT van néhány bekezdés, bár ezt az engedélykezelésből kiindulva írtam, de talán adhat pár választ.
[ Szerkesztve ]
-
air
nagyúr
válasz Colonel993 #46182 üzenetére
Quadrant - System info - 2. fül
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
ncc1701
veterán
válasz atillaahun #46187 üzenetére
Thx a tippet.
Total commander miért ír ki átnevezési hibát? Mertmivel rootolt a teló.
-
ncc1701
veterán
válasz atillaahun #46190 üzenetére
SuperSu listáján ott van... (Androidban relatíve új vagyok, 2 hónapja ismerkedem vele. Viszont linux rencergazda vagyok tizen éve. )
Beállításaiban bepipáltam, h root jogok mindenhol.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz atillaahun #46187 üzenetére
Köszi neked is, és bubi92-nek is a gyors választ
Plusz a leírásod alapján kicsit kotortam én is a system/app-ban, ki is irtottam pár dolgot Köszönöm ezeket a pazar aksizabáló procipörgető appokat, kedves gugli
-
ncc1701
veterán
válasz atillaahun #46193 üzenetére
Az meg kijjebb sem enged az sd kártyáról.
-
ncc1701
veterán
válasz atillaahun #46195 üzenetére
Thx, így márkiengedett. Most már simán nem csinál semmit, ha megpróbálom átnevezni.
Ennek is belőttem a root jogot, deannyit ír ki, ha a system/app alá akarok csinélni egy backup könyvtárat, h sorry, operation failed.
[ Szerkesztve ]
-
Viper26
nagyúr
Steam app működik valakinél?Nem tudok belépni akkor sem ha bejelentkezés után megadom a mail-ben kapott kódot, mivel úgy látja másik gépről lépek be.
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
Atus85
aktív tag
Rootolva kell hozzá lenni a telónak?
Aktív témák
Hirdetés
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3090 24Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/850W 2-3 Év Gar
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest