Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
 - Syl: Just Works! …. Vagy mégsem?
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - hcl: MS Office365 Linuxon
 - btz: Internet fejlesztés országosan!
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
 - LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!

Aktív témák
- 

spiritex
veterán
Nos a neten feltúrva annyit találtam angol nyelvű fórumokon, hogy az nem az SGSI hibája, hogy egyes ismerőseimet annyira hangosan hallom, hogy megfájdul tőlük a fülem (pedig a beszélgetési hangerő a minimumon van!), hanem a Gingerbread hibája. Sajnos egyelőre csak azt a megoldást javasolták az illetőnek, hogy ragassza le a hangszórót egy matricával, és inkább a többi ismerősét hangosítsa, ha halkak lennének.. Egyébként az ismerőseim mindig ugyanolyan halkak vagy hangosak magukhoz képest (ez nem változik legalább) és a kicsenegés hangereje is már utal a beszélgetés hangerejére, tehát ha rohadt hangosan cseng ki akit hívok, már tudom, hogy na ez a fazon üvölteni fog..
SGSI-re lehet tenni más szoftvert, és ha igen, adna nekem valaki linkeket, hogy hogyan? Előre is köszi! 
Aktív témák
- Samsung C27JG50QQU Monitor
 - 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
 - Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
 - DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
 - 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK

Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő