Hirdetés
Aktív témák
-
Zirowe
nagyúr
Koszonom, igy tenyleg megtalaltam
Neten vmi mas nevet irtak neki..We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
addikt
WiFi File Explorer - Megy egy pü!
Sh4arKy: Használok, de mindig manuálisan állítom be mit lőjön ki! Amit mindig hagyok a háttérbe a gyorsaság érdekében: Talk, Opera, GMail, Maps, Üzenetek.
Nem értem a killer, hogy befolyásolná ezt..[ Szerkesztve ]
There's a device that I've been using called a whoop.
-
addikt
Egy kis érdekesség:
Google Koordináták - Előzmények
Ha ezt a funkciót bekapcsolod, visszatudod nézni egy videón hogy honnan hova mentél, egy térképen jelölve! Méri hol vagy leggyakrabban, statisztikákat csinál, pl hány km-t tettél meg és még mennyi lenne hátra a holdig!
Az alkalmazások között van még ez a helyértesítő, ami arra hivatott, hogy Latitude-on, ha valamelyik ismerösöd közel kerül a térképen hozzád, küld egy SMS-t vagy e-mail a rendszer! Hát nekem még nem működött...
There's a device that I've been using called a whoop.
-
noxon
őstag
Üdv!
Tudtok olyan video playert ami feliratot lejátszik? mVideoplayert próbáltam, de az nem látja valamiért a feliratot.We live in a simulated world...
-
kenny123
addikt
Hali!
Ha droidwallban wifin engedéjezek mindent, 3g-n viszont csak a böngészőt (ingyen facebookra) és a szinkronizálás be van kapcsolva, akkor a szinkronizálás generálhat adatforgalmat annak ellenére, hogy nincs droidwallban bepipálva?yo
-
Zoly75
aktív tag
Hali!
Tudtok olyan óra widgetet, ami kiírja, az időt, dátumot, és a legközelebbi ébresztési időpontot. Lehetőleg digitális legyen, és 2x1 helyet foglaljon, átlátszó legyen a háttér.
-
Dude8
tag
Sziasztok!
Adott egy HTC Desire teló. Amikor a bill le van zárva és előhúzom a zsebemből hívás esetén, akkor szinte mindig elutasítom azt. Van esetleg erre valami app amivel nem úgy kell hívást fogadni, ill elutasítani, hogy a képernyőn fel illetve le kell húzni a csúszkát?!
"In God we trust, all others we monitor!"
-
-
petipetya
nagyúr
válasz kenny123 #4212 üzenetére
Most éppen a Screen Suite nevű fizetős alkalmazást tesztelem, amely arra való, hogy hívás közben lezárja a képernyőt. Van benne egy olyan menüpont, amely szerintem a bejövő hívásoknál is lezárja, és egy balról-jobbra elhúzható csúszka után tudod felvenni a telefont:
keep lock while ringing
maintain lock screen on incoming callAmióta fent van, azóta még nem kaptam bejövő hívást, de szerintem próbáld ki.
"nincs rá lezsóidő"
-
noxon
őstag
Hello!
Szeretnék pár jó játékot feltenni a telóra, mert nincs semmi game rajta. Tudtok egy-két oldalt ahonnét lehet letölteni ilyet ?We live in a simulated world...
-
psanta
csendes tag
Sziasztok,
tudtok valami olyan divx-es lejátszót ami normálisan jeleníti meg a feliratokat?
Köszönöm,
Péter -
killipoly
aktív tag
[link]
Valaki erre ranezne?backupos kerdes.. -
T-Bag81
csendes tag
Üdv.
Több,mint egy hete nem tudok letölteni Market-ről semmit.Csak nálam rossz? -
Zirowe
nagyúr
Sziasztok, 1.6os android alá 528mhz-s procihoz (htc magic) tudtok vmi jó avi lejátszót, ami nem szaggat?
Xyflash szaggat jelenleg..We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Zirowe
nagyúr
Úgy néz ki, hogy nemsokára 2.2 lesz rajta, szóval 2.2 alá kéne ehhez a proci sebességhez egy jó lejátszó.
Rockplayer menne rajta (1.6 alatt szaggat, desire-n 2.2 alatt persze minden jó ) vagy vmi más?
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Jarod1
addikt
Van olyan progi vagy valami amivel teljes backupot tudok csinálni, olyan ghost féle??
-
asturel
őstag
Appbrain-rol valahogy ratudok kuldeni a telefonra 1 egesz programlistat fastwebinstall-al? (hogy ne kelljen kulon minden egyes programot vegig ok-ezni)
-
Fancy-boy
addikt
A Shazam nevű alkalmazásról.
Ez működik úgy rádiózás közben mint a TrackID ?
Úgy értem, ha a telefonon rádiózom akkor a Shazam is feltud venni belőle egy darabot és kikeresni, hogy melyik dal megy?Vagy a Shazam csak külső hangokat tud felismerni?
-
natec
tag
Akit érdekel megjelent a Smart Keyboard -hoz a magyar szótár, marketről letölthető
NATEC
-
adabra
senior tag
Sziasztok,
létezik olyan app/widget, ami kikapcsolja a képernyőt?
Ugyanazt csinálná, mint a kikapcsoló gomb, csak könnyebben, kényelmesebben elérném a home screen-ről (és a fizikai gomb kapcsolója sem kopna...)Köszi
-
Pubszon
veterán
Hirtelen ezt találtam, csak sajna ez 1 dollár.
ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
adabra
senior tag
-
Ted-Mosby
senior tag
Sziasztok!
Meg van valakinek esetleg és fel is tenné nekem valahova Telek Gábor féle GPStracker-t.
A marketen nem találom. -
Zoly75
aktív tag
Hogyan lehet megadni valami nevet, hogy wifi-vel, ha csatlakozok, akkor be tudjanak a cégnél azonosítani? Jelenleg none-t ír.
-
MartOOn
addikt
hali! vki használja a contact scrolling widgetet? nekem heron install meg beállítás után loadingol de 30 perc alatt se szedte be a 6 starred contactomat... ??? wtf?
HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
MartOOn
addikt
sweeter home-ról valaki valamit tud?
HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
delbarta
senior tag
válasz Ted-Mosby #4244 üzenetére
Tessék, leszedtem neked, mert nálam lejön a qr kóddal és feltöltöttem: http://www.multiupload.com/CYRD948MFX
Használd egészséggel.
Samsung Galaxy S3 + Samsung Galaxy Tab2 P5110
-
kenny123
addikt
Sziasztok!
Másik fórumban is feltettem a kérdést, de hátha itt hamarabb jön válasz.
Telefonkönyben szinkronizáltam minden kontaktot FB adatlappal, tök frankó ahogy mutatja képet, de a sajátomat hol tudom beállítani?
Smseknél zavaró pl hogy az én helyemen szürke kocka van, stb..Köszi
yo
-
Leonardo91
senior tag
Hello
tud valaki nekem mondani egy olyan progit ami "kikapcsolja" a netet a telon?
Az APNDroid nem jött be| Samsung Galaxy S24 Ultra Titán 1TB | Galaxy Watch Ultra | Galaxy Tab S8 Ultra |
-
petipetya
nagyúr
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest