- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
twine
veterán
Valszeg nem lesz újdonság mindenkinek, de próbálom összeszedni, hogyan bírjuk rá a telefonunkat hogy Magyarul olvassa fel nekünk, "amit szeretnénk"!
Rövid leszek, hiszen nem ördöngösség:
Szükséges hozzá:
-SVOX
Ehez letölteni a Magyar nyelvet, amit Mariska prezentál nekünk...(lehet őt szeretni és utálni! Én személy szerint tökéletesen elégedett vagyok vele....)És a program amit használok az e-mailek,sms-ek, valamint hogy a telefonhívásoknál a neveket beolvassa(lehet még naptárbejegyzéseket, és tudom is én még mi egyebet felolvastatni) Az pedig az Enhanced SMS & Caller ID
MIvel tud Magyarul ez utóbbi szoftver is...nem tartom érdemesnek hogy belemerüljek a részletekbe/beállításokba...de érdemes, "átnyálazni" a beállításokat,,mert roppant módon testre szabható...
Gyakorlatilag "bármit" be lehet állítani mit és hogyan mondjon, és hogy mit olvasson fel...
Aktív témák
Hirdetés
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen videókártyát?
- Tesla topik
- iPhone topik
- E-roller topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Horgász topik
- Magyarországra jött az ultravékony S25 Edge
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3080, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Eladó szinte karcmentes Samsung S21FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3105
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest