- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sh4d0w: Én és a számítógép
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
atillaahun
veterán
válasz
inkubator #38794 üzenetére
IM+ Pro eszik szerintem a legkevesebbet, viszont ehhez Push módba kell raknod a beállításokban. Ekkor úgy fut majd mint pl. egy Gmail hogy sem procit, sem RAM-ot nem használ, de ha üzenet jön azonnal értesít, és megnyílik, ha nem nyúlsz hozzá pár percig, akkor újra berakja magát a háttérbe.
Én azért hajintottam le mégis mert ha faszbukkon valaki nem a chat részbe ír neked, hanem az üzenetek közé, azt nem továbbítja. Bár azt egyetlen program sem, mert a faszbukkosok nem hajlandóak javítani a dolgot, úgyhogy nem közvetlenül az IM hibája. Viszont a Skype accoun-ot nagyon gázul kezeli, folyton szakad, mondjuk az téged nem érint ahogy látom. És ha sokat váltogatok WiFi és 3G között, akkor sem mindig tud visszacsatlakozni, még ha ezt nem is mindig jelzi, hogy leszakadt a kapcsolat.
Aktív témák
- Asztali PC R5 3600 RTX 2060 Super 16GB DDR4 512GB NVME
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Dell Latitude E6540- i7-4800MQ - 16GB RAM - Intel HD 4600 VGA
- Huawei MediaPad M5 10 tablet kiváló állapotban ELADÓ!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N4 ADATA 600W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest