- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
cnor
csendes tag
Van itt köztetek Samsung Galaxy Spica tulaj? Vagy csak bárki aki kipróbálta az androidos Skype alkalmazást?
Bár lassan tárgytalan lesz, mert új készüléket veszek, de szeretném tudni, hogy csak nálam ilyen labilis és hulladék-e ez az app, vagy ez a kedves Skype programozók lelkiismeretét kell, hogy nyomja-e? Az hagyján, hogy 15 percenként FC-vel elszáll a vérbe, de az már jobban idegesít, hogy pl sehogy sem tudom "telefonként" használni, mikor valakivel telefonálok, illetve mikor vége a hívásnak, akkor a hangszórón még megmarad a kihangosítás következtében megjelenő alapzaj, búgás. Nagyon idegesítő, ráadásul annak ellenére, hogy állítólag nekem jó a hangom, akivel beszélek annak hajlamos szaggatni, darabossá szétesni a hangja.
Nagy taps a Skype Android-nak!
Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest