Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iPhone témaösszefoglaló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
twine
veterán
Sziasztok!
Szeretném kérdezni az "ADW.Launcher", és az ADWLaunher EX" között mi a különbség,,,illetve mondjuk az ADW.Launcher témáit lehet e használni az "EX"-hez?
Bár gondolom ha elmondjátok mi a különbség a második kérdésre egyértelműbb lesz a válasz!
Eddig az EX-et használtam, de az utóbbi időben nem tudtam frissíteni a PLay-ről mert hibaüzenettel(403) elutasított! Most már látom fizetős lett, úgyhogy az ujjam a vásárlás gombon(gondolom ezért volt a PLay-en hiba eddig, mert ingyenesként jelentkezett), de gondoltam előtte megkérdem mit tudtok a kérdésemre válaszolni....
Köszönettel
Üdv
Aktív témák
Aktív témák
- Assetto Corsa EVO
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- PlayStation 5
- Építő/felújító topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Wi-Fi 7-es ASUS router jött a játékos kedvűeknek
- Jövedelem
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- Hobby elektronika
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 1 Intel Core i5-10310U
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest