- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- BMWFan: Akasztófa
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gergosz2: Emlékezzünk!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
mexel
veterán
Talán tud valaki segíteni, fontos lenne nagyon. Galay S1-en nem volt túl híres a gps vétel. Ez nekem most nem is lenne baj, mert egy programot kell használnom ami gps-alapján működik, és nem bánom ha nem megy mindig. (munkára kell) Fent volt a GPS test 1.2.1 verziója, azzal teszteltem van-e jel. Legtöbbször ha megnéztem van-e jel, kb 1 perc is kellett hogy találjon valamit, akkor is max 2-4 holdat látott. A mai napon azt vettem észre, hogy kb 4-5 másodpercen belül lát majd kapcsolódik 5-7 holdhoz is (nekem sajnos). Lehet ennek köze ahhoz hogy feltettem a GPS test frissítését? (1.2.5-öt) Azaz beleavatkozhat a telefon gps-el kapcsolatos beállításaiba, vagy módosíthat-e valamit a telefonon hogy jobb legyen a vétel? Mert most a térkép és minden egyép gps-en alapuló program azonnal kapcsolódik és talál jelet. Vagy csak véletlen lenne és valamiért jók a vételi lehetőségek?
Ezzel kapcsolatban van valakinek infója? Nagyon fontos lenne.
Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Apple asztali gépek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Robotporszívók
- Vicces képek
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3202, 95% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3111
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i7-1065G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia GTX1050 I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest