Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
Zirowe
nagyúr
válasz
punky10
üzenetére
Ezen negatív hozzáállás miatt (rendőrség nem tesz semmit, nem érdemes ezzel fecsérelni az időt, majd okosba megoldjuk, stb) kerülik egyre többen a rendőrségi feljelentést, aztán meg csodálkoznak, hogy ők is a vádlottak padján ülnek önbíráskodás miatt.
Én megtettem a feljelentést, röviddel azután a rendőrség megtalálta a telefonom, lefoglalta (már el lett adva) és visszaadta nekem.
Amint raknak bele más simet, az feljelentkezik a hálózatra, ahol minden adat rögzül (imei szám, imsi szám, adótorony, ahová feljelentkezett, stb).A nem profi tolvajok közül kevesen tudják, hogy az imei számot is cserélni kéne, mielőtt bmit is kezd vele, és ezen bukik el mindegyik.
Főleg, ha mondjuk csak azt gondolja, hogy az a két perc nem számít, amíg ellenőrzi a készülék függőségét.
Tök mindegy mennyi ideig vagy fent a hálózaton, mert rögtön rögzül az összes infó, és ezzel is egyszerűsítik a rendőrség munkáját.Szóval, ha ellopnak bkitől telefont, az legyen az első, hogy rögtön feljelentést tesz, az önbíráskodást meg felejtse el mindenki.
Aktív témák
- iPhone topik
- Milyen házat vegyek?
- Nyaralás topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen NAS-t vegyek?
- Arc Raiders
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Most már tényleg itt az Ítéletnap, premier előzetesen a Terminator 2D: NO FATE
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- Iphone 13 mini 128Gb- 100% akku
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Corsair Vengeance White RGB 2x16Gb 6000 cl36 bontatlan/új eladó (XMP/Expo)
- Dell Latitude 7290- I5 7 gen - 8Gb -256Gb
- Nikon D750 + 50mm f/1.4G + 24-120mm f/4G + Lowepro Mini Trekker AW szett
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus CM 500W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest