Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: Zyxel zizzenés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Én és a Battlefield 6
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
Kakumix
senior tag
válasz
Fehércápa #28138 üzenetére
Szerintem be van kapcsolva vagy a mobilnet vagy a wifi és onnan szedi a térképeket.
Letöltött térképrészen nem tud navigálni, mert a szerver számolja ki az útvonalat és amit letölt az csak kép. Ha net közelében megtervezteted az útvonalat vele és nekiindulsz offline, akkor talán az első újratervezésig működik, utána passz, de talán magára talál, ha visszatérsz a letöltött útvonalra. Egyébként viszonylag kevés az adatforgalom navigálás közben mert vektoros lett pár hónapja a térkép. Persze roamingolva ez a kevés is sokba kerülhet!RazorGTR1: Ha jól sejtem, az offtopik nem számolódik bele. Legalábbis mikor olvastam a rangokról, akkor szakmai témában, szakmai (nem offtopik?) hozzászólásokról volt szó.
Aktív témák
- Milyen asztali médialejátszót?
- BestBuy topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Gumi és felni topik
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mindhárom Tab S9 vízálló lett
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- További aktív témák...
- Iiyama ProLite E2607WS (26" 1920x1200)
- BESZÁMÍTÁS! HUAWEI MateBook 14 üzleti notebook - i5 1135G7 16GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP W11
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Gaming PC/Ryzen 9 3900x /RX6900XT/32GB RAM
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 13" (M4,M5) - US, fekete 2 év garancia
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3620
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390-A Pro Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Sony MHC-V43D Aktív hangfal, party hangszóró
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest