Hirdetés
Aktív témák
-
sittes79
addikt
Kezdem érteni ezt Llamat, a cella tanítással az a gondom, hogy túl közel van a melóhelyem a lakáshoz így megkattan néha, amikor keresi az otthoni wifit, de közben melóban vagyok.
milyen akksi kímélő eseményeket adtál neki. én kipróbáltam a képernyő kikapcsra a wifi ki és bekapcsolást azt kell mondjam pöpecül működik.
[ Szerkesztve ]
-
Tomi0703
addikt
Helló! Valaki mondana nekem egy ingyenes rádiót amihez nem kell net?
Köszönöm szépen!
-
Bavid
senior tag
Sziasztok! Tud valaki olyan módosított youtube app-et, ami nem áll le ha kikapcsolom a kijelzőt?
-
adam3
aktív tag
Nah, úgynézki három hét tesztelés után elkészült a szerintem jól működő CallMeter3G program beállítása T-Mobile Like díjcsomaghoz. Először is köszönet HGabor89-nek az első változatért, ha az nem lett volna, egyedül neki sem álltam volna beállítani.
Mit sikerült belerakni?
Számlázási időszak hónap elsejétől elsejéig tart, melynek alapdíja 1500Ft ami ugye leforgalmazható hálózaton belül SMS-re és hívásra. A hívások természetesen minden esetben percdíjasak. Szóval:
- Lebeszélhető havidíj mező mely százalékos arányban számolja a már lebeszélt/lesmsezett havidíjat, amíg ezt fogyasztjuk, addig hálózaton belülre nem is számol semmit
- Ingyenes hívások mező, mert 3 számot ugye ingyen hívhatunk havi 100 óra erejéig. A számokat mindenkinek be kell majd állítani. Méri százalékosan ezt is. Kétlem hogy valaki túllépné, de ha mégis akkor utána az ingyenes számokat is hálózaton belüli hívásnak számolja.
- Adatforgalom mező, mely ugye havi 50MB forgalomig gyors, majd utána korlátozzák. Tudom hogy nicns túlforgalmazási díj, de gondoltam jó tudni hogy állunk...A bejövő hívások és sms-k is számolva vannak, de csak érdekesség képpen, és itt másodperc alapon számol...
A havidíjon felül fizetendő hívások és sms-ek külön vannak bontva hálózaton belüli és kívüli részre, mint mondtam, a hálózaton belüli hívás és sms addig nem számolódik, míg a lebeszélhető havidíj tart. A hálózaton kívüli dolgok pedig, mivel azok nem leforgalmazhatók, ezért azokat egyszerre hozzáadja a havidíjhoz is.
Ha pedig egy oylan hívást bonyolítottunk le ami nem szerepel a listában (vezetékes stb...) akkor hívás után megkérdezi, hogy melyik díjcsomagba számolja bele azt.
Remélem menni fog az import is, elvileg nem lehet gond:
Letöltés -
Fateys
tag
válasz sittes79 #28051 üzenetére
Én olyan beállítást csináltam neki,hogy ha 10% alá megy az aksi,akkor amin lehet spóroljon az aksi,mondjuk,hogy még kibírja,amíg hazaérek és töltőre tegyem (fényerő alacsonyra, rezgővisszajelzés ki, wifi, adatforgalom, szinkronizálás, stb kikapcs). Min lehetne még spórólni aksi ügyben?
Meg ami nagyon hasznos,hogy ha bedugom a headset-et,a médialejátszás hangereje felmegy jó hangos-ra (amúgy mindig leveszem) Üvöltsön a rock Valamint a beszélgetési hangerőt is beállítottam olyanra,ami jó headsetnél,így magától átállnak a dolgok.[ Szerkesztve ]
Xiaomi Redmi 4X + Mi Band 2
-
xSide
őstag
válasz sittes79 #28051 üzenetére
Semmi extra beállítás csak egy négyes feladat kombináció, amik kapcsolódnak egymáshoz!
Bocs a méretért, de már nem volt türelmem kicsinyíteni
A munkahelyem több km-re van, így nem volt gond a beállítás.
Sokkal egyszerűbb, mint amint hangzik
Nálad is lehetne valami "és" "or" kombót alkalmazni vagy tanulómódban kilőni azokat a cellákat, koordinátákat amik alapján megkattan -
beatboy89
csendes tag
Üdv!
Az lenne a kérdésem, hogy létezik e olyan app, ami elolvasás után kitörli a nem kívánt SMS eket? (pl: T-Mobile visszahívást kérő SMS). Tehát hogy be lehet állítani, hogy ha az sms tartalmazza hogy az adott fél visszahívást kért öntől, akkor olvasás után törölje az üzenetet?
Ha nincs, megoldható lenne-e és az elkészítése mennyire lenne bonyolult?
A Válaszokat előre is köszönöm!
-
-
engine88
aktív tag
Hol találok appokat kifejezetten Tabletre?
Unom már ezt a qrva nem kompatibilis az ön eszközével dolgot..
-
engine88
aktív tag
Nem hiszem, hogy gyenge.
1.2GHz dualcore, 1GB RAM, 1024x768Az a baj szerintem, hogy ez egy HP Touchpad 32GB, hivatalosan HP WebOS oprendszerrel jött ki, csak én házilag raktam rá egy portolt Android 2.3.7-et. Minden működik, apróbb bug-okkal.
Pl felraktam tegnap Asphalt 6-t, 5-t, Modern Combat 2-3, mindegyiknél azt írja hogy az ön készlüléke nem támogatott..
-
Mr X
veterán
válasz engine88 #28069 üzenetére
Ja, ha házi buher a rendszer, és még a felbontás sem passzol az androidos vonalhoz...
Ráadásul a Market is típus alapján dönti el, hogy egy app kompatibilis-e. Namost, mivel a te készüléked nem szerepel az adatbázisában, azt fogja dobni, hogy nem kompatibilis.
[ Szerkesztve ]
-
Mr X
veterán
válasz engine88 #28071 üzenetére
A Galaxy Tab-é például 1024x600, ha jól rémlik. A képarány a lényeg. A tied 4:3-as, az androidos kütyük más képarányt használnak. Bár nem tudom, hogy emiatt tilt egy egy app, vagy csak kisebb területen futna.
Közben megnéztem, a Galaxy Note-é 1280x800, az meg valahol a telefon és a tablet között van.
[ Szerkesztve ]
-
Vikt0r
aktív tag
sziasztok
adobe drm-mel vèdettt PDF fájlt mivel tudok megnyitni?
-
vinikorn
aktív tag
Találtam egy appot amivel gyorsított felvételt lehet készíteni, pl. a naplementéből, a csillagok mozgásából, stb.: [link]. Van olyan ingyenes fényképező program, ami pl. 1 másodpercenként vesz fel egy képet?
[ Szerkesztve ]
-
Bagira01
veterán
Sziasztok!
Nincs valami android app ami automatán kapcsolgat 2/3G között. Ha nem netezek akkor hagyja 2G-n, de adatforgalom esetén átvált 3G-re?Hirdetéseim: http://goo.gl/TfNH1d
-
sunahunter
senior tag
válasz hodostamas #28079 üzenetére
Csak még néha fagy a cm, és eszi az aksit
Amúgy sokat tud. -
TRob1
veterán
válasz sunahunter #28080 üzenetére
Nem tapasztalok ilyesmit Pengén már hónapok óta... (SOHA nem fagy!, és az akksival rohadtul meg vagyok elégedve, még sosem kellett naponta töltenem mint ahogy sok telefonnál írják, ellenben volt már hogy 5 nap x óra után töltöttem csak, igaz akkor nem is volt agyonhasználva, csak kb némi telefon meg marketes frissítések)
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
veterán
Olyan applikációt keresek, amivel automatizáltan, időponthoz kötve válthatok a profilok között. A Llama-t ne ajánljátok, próbáltam, nekem nem akart beállni a dolog, 1 hétig teszteltem, ráuntam. Amúgy is csak annyi lenne az elvárásom a programmal szemben, hogy egy adott időben kapcsolja be az egyik profilt, majd egy másik időpontban kapcsolja ki, és térjen vissza a műveletet megelőző általános állapotba. Jelenleg a "Profile Multi Widget"-et használom, de pont az időzítést nem tudja (vagy nem találom benne), pedig ettől eltekintve mindenben megfelel az igényeimnek (Wi-Fi ki / be, BT ki / be).
-
TRob1
veterán
válasz petipetya #28082 üzenetére
Az a "funkció" majd csak a következő CM Romban lesz benne.
(#28083) Timer:
Sztem a Timeriffic tökéletes ezekre a dolgokra... "Create your own profiles, by time and day"[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
TazLeacher
nagyúr
Az Order & Chaos Online az megegyezik az Order & Chaos Online HD-vel? Mert régebben mögötte volt a HD és más volt az ikonja is. A Gameloft-os akcióban vettem még, most jutottam el odáig, hogy letöltsem, de már más lett. Marketen nem találom a "régi" HD-t a régi ikonnal. Most már csak ez van, vagy mást vettem, mint amit akartam?
-
Tomi0703
addikt
Csáó! Valaki esetleg erre? Köszi!
-
veterán
majdnem megörültem, hogy ezt kerestem, de nem teljesen jó! Olyan megoldás kellene, ami profilokat kapcsolat ki, illetve be, a profilokat pedig én magam tudjam szerkeszteni! Itt inkább eseményeket lehet létrehozni és időzíteni, ami azt jelenti, hogy alkalom adtán kézzel például nem tudok váltani egyik profilról a másikra néhány érintéssel. Az eddig fenn lévő programmal pedig sajnos összeakad, így nem tarthatom meg mindkettőt a saját előnyeik okán.
Symbian-en annak idején a Handy Prifles-t használtam erre a célra nagy megelégedéssel, valami hasonlóra lenne szükségem ezúttal is.
[ Szerkesztve ]
-
TRob1
veterán
Idézem: "Olyan applikációt keresek, amivel automatizáltan, időponthoz kötve válthatok a profilok között." - Kéziről szó sem volt. Így sajna passz, ilyet nem tudok. Nekem elég ha időzítek, illetve ha épp vmi nem fix következik be, akkor meg 1 katt az energiawidgetre és néma.
(#28089) sunahunter:
Jah, és 1 éves a telefon és 1 szem por sincs benne. (az 5 nap nálam se gyakori, de pl. pista59 bátyánk Plédje ment már 6 v 7 napot is )[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
Skynet258
veterán
-
-
Cartman023
aktív tag
Én most Timeriffic-et használok, és szeretném, ha bekapcsolná az az adatforgalmat. Ehhez kell neki az APNDroid, de így sem megy. Beállítom, hogy 10:30-kor kapcsoljon be, majd 10:40-kor ki, akkor nem csinál semmit.
Valakinek sikerült rábírni erre? -
St3ven
addikt
Nem tudja valaki véletlenül, mekkora az android ikonok szabvány felbontása?
Neten ezer féle méretet írnak... Az lenne a lényeg, hogy egy custom ikont berakjak egy alkalmazás parancsikonjának, de úgy, hogy azt ne méretezze át a rendszer, mert akkor ugyebár romlik a minősége.
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
engine88
aktív tag
Szerintetek miért van az hogy Youtube appban fekete kepernyo van allo nezetben,
fektetve meg lejatsza a videot. -
vinikorn
aktív tag
Létezik olyan fényképező app ami előre beállított időközönként készít egy fényképet, folyamatosan? Mondjuk 1 másodpercenként folyamatosan.
Aktív témák
Hirdetés
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest