- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
Aktív témák
-
>-48-<
aktív tag
válasz
RandomGosu #232 üzenetére
Nekem nincs akkora tapasztalatom, mint az előttem szóló fórumtársaknak. Viszont minimum másfél oldalon keresztül tudnám dícsérni a rendszert. Vannak hibái, mint mindennek, de amiket próbáltam és láttam, azok közül, ha nem is a legtökéletesebb, de a legszerethetőbb rendszer számomra. Mindenre van megoldás a marketben, többnyire ingyen, amire nincs, arra meg csak idő kérdése és lesz. Jelenleg azt hiszem, mondhatjuk, hogy a legnagyobb iramban fejlődő OS címet kiérdemli. Hihetetlenül logikus a kezelése! Ha valamit nem tudok, hogy működik csak megyek a fejem után, hogy na én ezt hova raknám ha én lennék a fejlesztő és láss csodát, nem ott van?
Gyors, stabil, felhasználóbarát. Részemről ennyi.(Mivel ha most nem hagyom abba, még egy óra múlva is az én áradozásomat fogod olvasni
)
szerk: ja és HTC G1-et használok (hála a magasságos Istennek
)
Aktív témák
Hirdetés
- iPhone-t használók OFF topikja
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Hobby elektronika
- Bluetooth hangszórók
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Gyúrósok ide!
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Elektromos autók - motorok
- Háztartási gépek
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Tab S9 FE 5G 128GB Csak kipróbált! Jótállás: 2026.11.17.-ig
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- Legion Pro 7 RTX 4090-es laptop 999.000Ft-ért, HP, DELL, Lenovo dokkolók 12.300Ft-tól
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest