- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
ERPY
őstag
Csak neked elmondom. Nekem nem kell elmagyarázni hogy működik ez a csatlakozásosdi, nem ezt kérdeztem. Tudom hogy működik. El kellene olvasni, de inkább értelmezni amit szerettem volna kérni. Gyakorlatilag senkinek sem esett le. Nem azt kértem hogy főzzön kávét és humoros beszólásokat arról hogy itt kinek mi az álma amit nem kap meg, hanem amit írtam.
Nem a csatlakozásokon van a hangsúly, hanem pont arról, ha csatlakozik a másikat kapcsolja le. De leírom részletesen. Ha megszűnik a wifi kapcsolat átvált mobilnetre. Igen, de a wifi folyamatosan keres, és aktív, vagyis meríti az akkut fölöslegesen. Mivel azt hittem van erre app, gondoltam itt felteszem a kérdésem, hátha tudtok/tudnak segíteni. Nem kávét akarok főzetni, meg más álmára alkalmazást keresni ami kiveri neki, hanem egy akksikímélő megoldást. Remélem így érthető már.
Aktív témák
Hirdetés
- Apple IPad pro 12.9 4th gen 256GB wifi+sim 97%-os Gyári akku
- PlayStation 5 (PS5.) SLIM 1TB. SSD. Digital Edition & Sony PlayStation VR2. Virtuális szemüveg.
- Dell Precision 3580 i7-1370P//32GB DDR5 RAM// 1TB SSD/ RTX A500
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Amd Ryzen 5 3600xt, Zotac Rtx 2060 12GB, 24 GB Crosair 3200MHz, komplet gamergép.
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- HP Zbook Fury G7 I7-10850H
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest