- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
Aktív témák
-
aggleány
addikt
Ajjajj, azt én nem használhatom, mert nem vagyok menedzser!
Már ott ül a memóriakártyán az ES File Explorer RootRulez-féle verziója, de még nem telepítettem. Naponta max. két progit telepítek, és utána egy ideig figyelem, hogy eszi-e az akksit. Ha nem, maradhat, és jöhet a következő.
Találtam most a droidrajongók oldalán egy csomó szuper cuccot, de csak kipróbálás után írom be ide, nem szeretnék vacakot javasolni senkinek.
Egyet leírok: Magic Mirror - frizurázkodó program!!! Van egy csomó hajszerkezet, fogsz magadról egy képet, és rábiggyeszted a fejedre. Eszméletlen jót lehet vele szórakozni. A főnököm egy 50 körüli, nem túl magas, gombócforma ember. El tudod képzelni a fején a hupilila loknis felcsatolt, diadémot hajzatot?
Ráadásul ezeket a képeket el is lehet menteni, ami jól fog jönni a szülinapján, csinálunk neki egy poénos montázst.
Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Windows 10
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fujifilm X
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hajmeresztő ajánlat: 34,5 milliárd dollárért vinnék a Google Chrome böngészőjét
- Formula-1
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3059
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 256GB magyarbill 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3048, 94% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest