Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
Aktív témák
-
atillaahun
veterán
válasz
aggleány #13169 üzenetére
Ez örvendetes, olyan cikksorozatot nem tervezel esetleg, ahol hetente az alkalmazások egy új kategóriája lenne terítéken, úgy mint launcherek/ zenelejátszók/ videólejátszók/ fájlkezelők/ messengerek/ navigációk/ böngészők/ adatforgalom mérők/ fogyasztás monitorozók/ és még sok minden más...
Témaindítónak összehasonlítanál néhányat, de még az sem feltétlen kéne, csak felsorolni a kategóriában a fontosabb neveket, aztán a hozzászólásokban szépen ki lehetne tárgyalni melyik mit tud, előnyöket és hátrányokat összevetve végül melyik a legjobb. Esetleg szavazást mellékelni.
Csak mert ez az Android Apps topic ebben a mostani formájában elég kaka, de legalábbis nagyon alacsony hatékonyságú.Egy ilyen fentebb vázolt cikksorozatot szerintem sokan követnének, én legalábbis biztos folyton az aktuális hozzászólásokat bújnám (ha túl nagy melónak tűnik társszerzőként esetleg besegíthetnék).
Aktív témák
- Latitude 5350 13.3" FHD IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Oculus Rift CV1
- Kitűnő állapot!! HP Chromebook x360 13b / 8GB / 256GB SSD / EU bill magyarra matricázva
- Ipad Pro 6th Gen. M2 12.9 Wifi + Cellular
- ASUS TUF A15 FA506 -15,6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB -RTX 3050 - Win11 - 4 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch (minimálisan használt)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest