- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
atillaahun
veterán
válasz
aggleány #13169 üzenetére
Ez örvendetes, olyan cikksorozatot nem tervezel esetleg, ahol hetente az alkalmazások egy új kategóriája lenne terítéken, úgy mint launcherek/ zenelejátszók/ videólejátszók/ fájlkezelők/ messengerek/ navigációk/ böngészők/ adatforgalom mérők/ fogyasztás monitorozók/ és még sok minden más...
Témaindítónak összehasonlítanál néhányat, de még az sem feltétlen kéne, csak felsorolni a kategóriában a fontosabb neveket, aztán a hozzászólásokban szépen ki lehetne tárgyalni melyik mit tud, előnyöket és hátrányokat összevetve végül melyik a legjobb. Esetleg szavazást mellékelni.
Csak mert ez az Android Apps topic ebben a mostani formájában elég kaka, de legalábbis nagyon alacsony hatékonyságú.Egy ilyen fentebb vázolt cikksorozatot szerintem sokan követnének, én legalábbis biztos folyton az aktuális hozzászólásokat bújnám (ha túl nagy melónak tűnik társszerzőként esetleg besegíthetnék).
Aktív témák
Hirdetés
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Honor Magic V2 - origami
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Parfüm topik
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Okos Otthon / Smart Home
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Magyarországra jött az ultravékony S25 Edge
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei 4G CPE Pro3 4G Router
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest