- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Zolaash: Ford Galaxy gázpedál csere
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Aktív témák
-
aggleány
addikt
válasz
atillaahun #13176 üzenetére
Örülök, hogy örvendetesnek találod.
Nagyon jó lenne, ha lenne időm és szabad kapacitásom valami olyasmire, amit javasoltál, de sajnos dolgozom, úgyhogy sem időm, sem energiám nincs ilyesmire. Időnként írok egy cikkecskét, ami remélem, hogy sokak számára hasznos lehet, de több nem fér bele.
Én nem tudnék olyan cikket írni, ahol szavazni lehet, mivel nem vagyok itt sem szerkesztő, sem moderátor.
Egy olyan valamit viszont el tudnék képzelni, hogy legyen egy külön fül az androidos alkalmazásoknak, berendezve kategóriák szerint, és ha valaki ismer egy appot, ami az adott témához tartozik, írja be a listába, mellékeljen hozzá pár soros ismertetőt. Ha bárki más többet tud róla, akkor tudjon belenyúlni és javítani. Olyan Wikipédia-szerű androidos dologra gondoltam. Pillanatok alatt össze lehetne gyűjteni rengeteg okosságot, mert mindenkinek van egy pár kedvence, amit jól ismer. Lehetne egy "Jó tudni" részleg is, ahova a különféle spéci trükköket lehetne leírni. Persze ez nem rajtam múlik, és egyedül nagyon kevés lennék hozzá, de beszállnék, ha a szerkesztőség belemenne egy ilyesmi létrehozásába.
Szerintem nagyon jó ez a topik, én elég régóta itt vagyok, bár nem írok mindig, de az elejétől kezdtem az olvasást, és nagyon sokat tanultam a topiklakóktól. Ha Te nem találod megfelelőnek a topikot, akkor ne látogasd. A keresőt használva mindent meg lehet találni. Persze jobb lenne, ha témakörök és kategóriák szerint szét lennének válogatva az appok, de nekem így is tökéletesen megfelel a dolog.
Aktív témák
- TV antenna és jelerősítés
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpársportok
- Mikrotik routerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Lenovo Ideapad 330 12 GB RAM 256 GB SSD eladó
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple watch Series 10 42mm Silver 2027.05. Apple jótállás
- Nad Masters M10 BluOs integrált erősítő és hálózati média lejátszó
- Apple Watch Ultra 2 49mm Esim, Új állapotban, Akku:100%, 36 hónap Garancia, Titán Színben
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest