Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- hcl: Huawei Mate 10 kókányolás
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Őskoczka
Aktív témák
-
Remus389
veterán
ha valakinek root-olt a telója, akkor melegen ajánlom a CPU master nevű ingyenes progit
belépsz a progiba és "performance"-re állítod az opciót(csak akkor lehet ha rootolt)
ez azt jelenti hogy a procit mindig maxon járatja mikor a menüben mászkálsz(mert energiatakarékosságból az android félgőzzel, harmadgőzzel járatja), az eredmény pedig egy sokkal gyorsabb operációs rendszer, de nem overclockolja, azt nem lehet
és lemerülni csak picivel merül le hamarabb(hisz nem csak a proci a fogyasztó, a kijelző stb is az), estéig így is úgy is bírta nálam
esetleg a CPU master ellensúlyozására ki lehet kapcsolni a 3G-t, Opera minivel netezve nincs nagy különbség a 2g és 3g között szerintem
ráadásul egy csinos kis widget is jár hozzá(mhz, akku %, rendszerhőmérs.)
várom a véleményeket, tapasztalatokat
szerintem megdobja a felhasználói élményt, remélem nem csak Placebo
Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Lexus, Toyota topik
- ASUS routerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gyúrósok ide!
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 - alap
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Router gondok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Fractal Design Core 2500 ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ygitk ZP-THP60 vezeték nélküli fejhallgató / 12 hó jótállás Akkumulátoros vezeték nélküli fejhallga
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (CSAK RENDELÉSRE)
- Thinkpad T570, T580, P52s hibás, de használható kijelző
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest