Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
Remus389
veterán
próbáljátok ki a shit rearing-et, rendkívűl hasznos és értékes app, a legjobb amivel a marketen találkoztam

-
-
Remus389
veterán
ha valakinek root-olt a telója, akkor melegen ajánlom a CPU master nevű ingyenes progit
belépsz a progiba és "performance"-re állítod az opciót(csak akkor lehet ha rootolt)
ez azt jelenti hogy a procit mindig maxon járatja mikor a menüben mászkálsz(mert energiatakarékosságból az android félgőzzel, harmadgőzzel járatja), az eredmény pedig egy sokkal gyorsabb operációs rendszer, de nem overclockolja, azt nem lehet
és lemerülni csak picivel merül le hamarabb(hisz nem csak a proci a fogyasztó, a kijelző stb is az), estéig így is úgy is bírta nálam
esetleg a CPU master ellensúlyozására ki lehet kapcsolni a 3G-t, Opera minivel netezve nincs nagy különbség a 2g és 3g között szerintem
ráadásul egy csinos kis widget is jár hozzá(mhz, akku %, rendszerhőmérs.)
várom a véleményeket, tapasztalatokat
szerintem megdobja a felhasználói élményt, remélem nem csak Placebo
Aktív témák
- iPhone 17 Pro 256Gb Új bontatlan Garanciális Számlás(27%)
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Csere-Beszámítás! Macbook Air M1 8/256 Retina! Makulátlan! Akksi 96%!
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 98%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- SSD-k 250gb-1TB-ig
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman Z1 NEO ADATA 600W
- PlayStation 5 SLIM DIGITAL 1 TB + kontroller 2026.12.09-ig garanciális, számlával!
- Keresünk dokkolókat
- AKCIÓ! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

szerintem megdobja a felhasználói élményt, remélem nem csak Placebo