- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
-
LOGOUT
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MikeWazowski
veterán
válasz
cintula187 #132537 üzenetére
Gmail, vagy Outlook.
-
jurzsolt
tag
válasz
cintula187 #132529 üzenetére
Érdekes, hogy nálam is ez a helyzet. Program hiba lehet. Semmit sem változtattam sehol, kb. két hete csinálja, Honor a telefon.
-
Kékes525
félisten
válasz
cintula187 #119959 üzenetére
Szerintem ez applikációs bug, mert azt látom, hogy ilyesmivel már a legutóbbi frissítéskor javítani próbálták DI.FM Radio. "-Fixed some bugs with audio playback pausing or crashing in certain situations" Valószínűleg ez nem sikerült teljes körűen. Írj a fejlesztőnek.
-
Kékes525
félisten
válasz
cintula187 #119957 üzenetére
"akku kímélő "
Akkor gondolom kivetted onnét. Másrészt nincs Greenify-d esetleg? Wipe Cache Partitiont csináltál? Az nem árt... Esetleg újra telepítés.
-
cintula187
addikt
válasz
cintula187 #113142 üzenetére
Evvel senki más nem találkozott?
-
törölt tag
válasz
cintula187 #93083 üzenetére
Szerintem sorrendet nem tudsz állítani.
Viszont azt lehet hogy csak az egyik fiókot mutassa. Illetve azt is lehet hogy ha mind2 fiókot szeretnéd hogy melyiket milyen színnel. -
SharpSA
veterán
válasz
cintula187 #81529 üzenetére
Az S naptáron belül annak beállításaiban nincs benne sehol, hogy mely naptárak jelenjenek meg a google naptárak közül?
-
SharpSA
veterán
válasz
cintula187 #81511 üzenetére
Nálam pedig ott van a google naptárak között az Időjárás...
-
SharpSA
veterán
válasz
cintula187 #81508 üzenetére
Szerintem a szinkronizálandó naptárak közül vedd ki a pipát amelyik nem kell. Viszont akkor sehol sem fog látszani. Vagy keresel az áruházban másik widgetet, amiben ezt lehet állítani. Ebben például lehet.
-
SharpSA
veterán
válasz
cintula187 #81505 üzenetére
A Chrome beállításai között lehet bekapcsolni a lapok régi kezelését az 5-ös android óta.
-
air
nagyúr
válasz
cintula187 #65734 üzenetére
Greenify az egyetlen hasznos alkalmazás.
-
válasz
cintula187 #65734 üzenetére
Semmilyent. Többet árt az androidnak a leállítás, mint segít.
-
beg
veterán
válasz
cintula187 #65729 üzenetére
Gyanakodnál inkább a clean master és a cm security párosra. Szedd le azokat és úgy próbáld meg restart után.
-
Pubszon
veterán
válasz
cintula187 #63310 üzenetére
Én a dodol launchert használom, egyénileg állíthatsz be ikonrendezést, de van ABC is oda-vissza, telepítés dátuma szerint meg gyakran használt szerint is.
Lehet témázni, mappázni, effektezni, appokat hideolni, 200 óra üzemidő után is 62MB memóriát használ, ami szerintem nem sok. -
LonGleY
veterán
válasz
cintula187 #63308 üzenetére
Miért, a fizetősben lehet? Nem hiszem.
Mappázni lehet és társai, de azt sem ingyé. -
7Sony7
addikt
válasz
cintula187 #58428 üzenetére
Alakítsd át a myprofiles -t rendszeralkalmazássá. Pl:lin2sd vel.
-
cintula187
addikt
válasz
cintula187 #58423 üzenetére
Igazából az a gond hogy a telefon saját beállítások /hang / csengőhang beállítása néha felülbírálja a my profiles ban beállítottat. TEgyek be oda egy silent ringtonet vagy mit?
-
BuricsJ
tag
válasz
cintula187 #57220 üzenetére
Én a Gmail Calendar PC-s felületén állítottam be jogosultságot másik gmail címhez, majd ezek után itt fel is tudtam venni a Saját Naptárok alatt található Más naptárak részben. Telefonra történő szinkron után így mindkettő naptár bejegyzéseit látom (jogosultságtól függően, akár módosítható is lenne a "partner" gmail fiók naptár bejegyzései).
-
cintula187
addikt
válasz
cintula187 #45485 üzenetére
sztorno. megvan
-
válasz
cintula187 #43944 üzenetére
Olvas, olvas, olvass.
-
ux1
addikt
válasz
cintula187 #7584 üzenetére
Nem kellene taskkillert használni... ( hacsak nem 2.1 alatti droidot használsz )
-
Keresztapper
senior tag
válasz
cintula187 #7584 üzenetére
Azt nem tudom, de ez a task killer dolog nagyon rosszul hangzik...
-
punky10
addikt
válasz
cintula187 #7071 üzenetére
Megbizhato forrásbol tudom,hogy a Vitézy szerződést kötött a Google-val,és majdnem minden járatra feltelepitették az összes Play áruházban megtalálhato shake remote appot...Cserében minden járat a müszak végén küld egy log-ot,amiből a Google elkésziti a főváros kátyutérképét.A Maps-ba lenne rétegként beleépitve.Már félig kész,csak egy baj van vele:igy 50%-osan is több memoriát igényel,mint az egész Europa térkép...
-
petipetya
nagyúr
válasz
cintula187 #3957 üzenetére
Ilyen nekem is volt már, legutóbb a Notification Toggle esetében. Habár a verziószámot nem figyeltem, de furcsa volt a napi kétszeri frissítés.
-
fatal`
titán
válasz
Bug, néha előfordul, általában akkor, amikor ugyanavval a verziószámmal ad ki frissítést a fejlesztője az adott appnak (ezek általában gyors hotfixek azokra a hibákra, amik az előző verzióra való frissíteskor jöttek elő).
-
dokee78
félisten
válasz
cintula187 #3961 üzenetére
Csinál ilyet a Play nálam is.
-
atillaahun
veterán
válasz
Nem backup-oltál vissza programokat, vagy az egész rendszert?
Bár a Play magától is be szokott szarni a GMail-el egyetemben, és csinálni ilyeneket. -
Kakumix
senior tag
válasz
cintula187 #2398 üzenetére
K9-ben módosíthatod vagy újat is vihetsz fel. Egyébként rákeresve, azt találtam, hogy a Yahoo-nak van SMTP-je. Link
A linkről másolva:
Outgoing mail server (SMTP) settings:SMTP server: smtp.mail.yahoo.com
Use SSL
Port: 465
Use authenticationEmail address: Your Yahoo! Mail email address (for example, jo.bloggs@yahoo.com)
Password: Your Yahoo! Mail password
Account name/sign-in name: Your Yahoo! ID (your email address without the "@yahoo.com" at the end; for example, "jo.bloggs") -
club1
veterán
válasz
cintula187 #2398 üzenetére
Vagy mint írtam, használd a telefonon használt mobilnet vagy wlan kapcsolathoz tartozó szolgáltató (isp) smtp kiszolgálóját. Ha ezeket a szolgáltatókat gyakran változtatod, akkor marad a gmail, vagy fizetsz valahol smtp kiszolgáló használatáért
-
Kakumix
senior tag
válasz
cintula187 #2386 üzenetére
-
club1
veterán
válasz
Az internet szolgáltatók egy része (pl. T-Mobile) blokkolja a küldéshez használt portot (25) kifelé, ráadásul egy csomó smtp kiszolgáló nem fogad el idegen hálózat felől levélküldési szándékot. Vagy keress az adott email szolgáltatónál nem 25-ös portot használó smtp kiszolgálót, vagy használd a mobilnetet/wlant biztosító szolgáltató smtp szerverét (T-Mobile-nél be kell rá jelentkezni a t-s email címeddel).
-
törölt tag
válasz
importád a fiókod gmail-re és használd azt az működik (sőt azt is be tudod majd állítani hogy úgy küldj email-t hogy feladóként a régi címed legyen)
-
cintula187
addikt
válasz
cintula187 #584 üzenetére
Állitottam software, hardware system decodingra. mindig kilép. valamit elcsesztek tényleg.
-
xSide
őstag
válasz
Az mx készítőivel lehet összeültek, sajnos ennek beta verziói is problémásak lettek...
Ami eddig simán ment, most nem!Sarkanyolo2 nincs véletlen tűzfalban blokkolva, illetve a play beállitásainál bepipálva a csak wifi frissités?
-
Bone123
HÁZIGAZDA
válasz
Nézz szét a beállítások menüben és válasz ki más dekódolási módot, hátha.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- EA Sports WRC '23
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP Probook 640 G2 (14FHD/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- AMD Ryzen 5 5500 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Kamerarendszerek telepítése //// Gyengeáramú hálózatok kiépítése //// Informatikai segítségnyújtás
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged