Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Én és a számítógép
- GoodSpeed: Keychron B6 Pro billentyűzet az iPad mellé
- Meggyi001: Chrome - Kérjük vissza a Chrome alsó letöltési sávját
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
filipo
csendes tag
válasz
Szmeby #84947 üzenetére
Sajnos 4 nap után azt hittem minden lehetőséget végigkutattam időjárás ügyben.Tévedtem.Rá kellett jönnöm,hogy lehetetlen megjósolni hol mennyi eső esik,az autóval közlekedők biztos tudják ezt.Rossz irányban mentem el.Az új irány a Radar.Nyugat Magyarorzág radarképe nem a legjobb.Szétnéztem a környező országokéban és találtam egy egészen kiválót.Play áruházból letölthető.StormWatcher.
Ez egy Horváth alkalmazás ami lefedi fél Magyarországot,bár engem csak Zalaegerszeg érdekel.A lényeg tehát inkább az,hogy HOL esik épp és ,hogy Merre tart.Vigyázz,mindig kevesebbet mutat az órájuk 2 órával!A videó animáció nagyítható!!Tehát minden más parasztvakítás!!
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Milyen processzort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- PlayStation 5
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Diabetes - Cukorbetegség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 256SSD I 14" QHD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Asztali PC , R5 2600 , 1660 Super , 16GB DDR4 , 256GB m.2 , 500GB HDD
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt jó akku
- MSI CLAW A1M + Tok
- Lenovo Thinkpad T480s - i5-8350u / 16GB DDR4 / FHD Touch / 4G LTE modem
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB NZXT H710I Be Quiet 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Ha országosan a legmagasabb áron szeretnéd eladni a laptopodat, akkor az ELITRO a Te partnered
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3231
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest