- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
boborján2 #169312 üzenetére
Hát pedig megsértődsz vagy nem, olyan nincs, hogy nem fogadja el. Mert ha lenne, akkor a többi 2 millió embernek se fogadná el. Olyan viszont van, hogy rosszul írod be 20X, aztán letilt a rendszer, mert támadásra gyanakszik. Ezt nagyobb összegbe meg merem fogadni, hogy te b@sztad el... Ehhez nekem nem kell első pad, naponta 30 ilyen hozzád hasonló okostojással találkozom munkám során akik szerint rossz a bankrendszer és a végén mindig kiderül, hogy azért nem ment, mert elb@szták a pinkódot, vagy egy büdös vas nem volt a számlájukon vagy éppen lejárt a kártyájuk.
És hogy lásd, ÉN ELISMEREM A HIBÁM és bizony volt már rá példa, hogy én is az életemre esküdve mertem volna állítani, hogy nem én rontottam el és bizony én voltam. Legutóbb pl tegnap volt ilyen. Legyél már egy kicsit felnőtt és ismerd el a hibád! A gyermeki durci meg arrogáns viselkedés az nem fog téged fejleszteni.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Trollok komolyan
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Intel PC , i7 8700 , RX 6600 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 750GB HDD
- Garanciális! ASUS Zenbook Notebook! 13" OLED / i7-1065G7 / 8GB / 512GB SSD
- Lenovo ThinkPad X13 Gen4 Laptop! Intel i5-1345U / 16GB DDR5 / 13.3" WUXGA
- LG UltraWide 40WP95XP ívelt 5K2K Nano IPS monitor! 72Hz / 5ms / FreeSync
- Lenovo ThinkPad X1 FOLD! Hybrid laptop! Hajlítható OLED kijelzős (2048x1536)! BeszámítOK!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest