Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: MárkaLánc
- 8th: A NOB legalizálja a doppingot?
Új hozzászólás Aktív témák
-
vz12
tag
Nemrég kezdtem androidos programozással foglalkozni, remek szórakozás.
PC-n az Android 2.1 - 2.3 -as emulátorokkal tesztelve tökéletes minden, ahogy a 2.3-as kütyün is. Ma gondoltam egyet és indítottam egy 4.0.3-as emulátort is, de azon elhasalt a programom valami ilyesmi szöveggel: "Unfortunately <app> has stopped.". Pontosabban elindulni látszott, de kb. 1 mp után kidobta ezt a szöveget és kilépett. Az <app> persze az én progim neve volt.
Kérdés: Van-e itt valaki aki találkozott már ezzel a problémával, és meg is oldotta? Összefüggésben lehet-e a probléma azzal hogy a projektet anno 2.1-ben hoztam létre, és esetleg a 4-es nem teljesen kompatibilis visszamenőleg?Egyébként Eclipse 3.7.1, a gépben 2 GB RAM van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Autós topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Suzuki topik
- Yettel topik
- VLC Media Player
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- DELL Latitude 5420 Core i5-1135G7
- Eladó LG 43UN71003LB 43 4K UHD Smart TV
- Kicsibe van ennél jobb ár-ér arány? Phanteks - Enthoo Evolv ITX - PH-ES215P BK INGYEN Szállítva!
- A kis CUKISÁG! IWIN A1 ITX 600W PSU Ingyen MPL-el Érdekelhet?
- Eladó Sennheiser Momentum 3 bluetooth fejhallgató aktív zajszűréssel
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Dell Latitude 5410 - 14", Core i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 27% - ASUS TUF Gaming VG28UQL1A Monitor! 3840x2160 / 1ms / 144Hz / G-Sync / FreeSync BeszámítOK!
- HP ProBook 445 G10 14" Ryzen 5 7530U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
PC-n az Android 2.1 - 2.3 -as emulátorokkal tesztelve tökéletes minden, ahogy a 2.3-as kütyün is. Ma gondoltam egyet és indítottam egy 4.0.3-as emulátort is, de azon elhasalt a programom valami ilyesmi szöveggel: "Unfortunately <app> has stopped.". Pontosabban elindulni látszott, de kb. 1 mp után kidobta ezt a szöveget és kilépett. Az <app> persze az én progim neve volt.