Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Nyitlocker
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- hcl: Asus RT-AC57u unbrick vs TFTP :D
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Rap, Hip-hop 90'
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
vz12
tag
Nemrég kezdtem androidos programozással foglalkozni, remek szórakozás.
PC-n az Android 2.1 - 2.3 -as emulátorokkal tesztelve tökéletes minden, ahogy a 2.3-as kütyün is. Ma gondoltam egyet és indítottam egy 4.0.3-as emulátort is, de azon elhasalt a programom valami ilyesmi szöveggel: "Unfortunately <app> has stopped.". Pontosabban elindulni látszott, de kb. 1 mp után kidobta ezt a szöveget és kilépett. Az <app> persze az én progim neve volt.
Kérdés: Van-e itt valaki aki találkozott már ezzel a problémával, és meg is oldotta? Összefüggésben lehet-e a probléma azzal hogy a projektet anno 2.1-ben hoztam létre, és esetleg a 4-es nem teljesen kompatibilis visszamenőleg?Egyébként Eclipse 3.7.1, a gépben 2 GB RAM van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- LEGO klub
- Gyúrósok ide!
- Vezetékes FEJhallgatók
- MIUI / HyperOS topik
- Gurulunk, WAZE?!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Synology RT6600AX Router
- Eladó Acer Nitro 16 AMD Ryzen 7 8845HS, RTX 4070 130W 8Gb, 16Gb DDR5, 1TB M.2 SSD, 2560x1600 165hz
- Hibátlan, újszerű AMD Ryzen 5 5500GT AM4 BOX processzor gyári hűtőjével - 1 hét próbagarival! -
- Hibátlan, újszerű Corsair RM750x (2021) 80+ Gold full moduláris tápegység - Még 59 hó bolti gari! -
- Nvidia Quadro FX570
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4201
- AKCIÓ! 16" Lenovo IdeaPad 5 Pro 16" Ryzen 7 5800H 16GB 1TB QHD+ 1év gar.
- Lenovo Legion 5 pro
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
PC-n az Android 2.1 - 2.3 -as emulátorokkal tesztelve tökéletes minden, ahogy a 2.3-as kütyün is. Ma gondoltam egyet és indítottam egy 4.0.3-as emulátort is, de azon elhasalt a programom valami ilyesmi szöveggel: "Unfortunately <app> has stopped.". Pontosabban elindulni látszott, de kb. 1 mp után kidobta ezt a szöveget és kilépett. Az <app> persze az én progim neve volt.