Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: HP 255 G8 (250 G8) LCD csere
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
geucsa
tag
A második linkemen lévő olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint az Alcor, nem?
Mi az, hogy töltővel együtt? Hiszen ehhez alapból jár a töltő.
Az igaz, hogy a mostani árfolyam erősen megdobta az árakat és egyes esetekben elgondolkodtató, hogy megéri-e. De 4 hete még egyáltalán nem gondolkodtam volna a rendelésen.
Most én is szüneteltetem a beszerzéseimet.Szerintem senki sem akar meggyőzni, hogy ne az Alcort vedd, esetleg csak elmondják a véleményüket.
Én biztos, hogy soha nem vennék semmit, ami Alcor. -
geucsa
tag
Másik kérdésedre elfelejtettem válaszolni.
Nem ismerem pontosan azt az Alcort, de ilyesmi lehet:
http://www.aliexpress.com/item/Teclast-P80-3G-Octa-Core-Tablet-PC-8inch-IPS-Screen-Android-4-4-MT8392-ARM-Cortex/32216042710.html
Keresni kell egy keveset és biztosan megtalálod a megfelelőjét.
http://www.aliexpress.com/item/Newest-Teclast-P80-3G-Octa-Core-Tablet-PC-8inch-IPS-Screen-Android-4-4-MT8392-ARM/32242258457.html -
geucsa
tag
Én tapasztalatból írtam. Ja és informálódni ebben a témában a NAV oldalán, vagy a vaminfo-hu-n érdemes.
Természetesen ha 150 euró alatti terméket rendelsz, arra nincs vám akkor sem, ha tablet és akkor sem, ha fehérnemű, vagy akármi. Arra csak a 27% áfa van.
http://www.nav.gov.hu/data/cms291579/2947883399_tajekoztato.pdf -
geucsa
tag
Tabletek esetében is van vám, de elhanyagolható az a 4% a 27%-os áfa mellett.
Én legalább 20 tabletet rendeltem kínából, abból négyet vizsgált be a posta és fizettetett vámot és áfát.
Amúgy teljesen egyetértek veled abban, hogy ha valaki feleannyiért akar jó tudású tabletet, akkor kínából kell rendelnie.
Ja és a garanciavesztés is baromság. Ugyanúgy van rájuk egy év garancia. Sajnos egyszer már kellett érvényesíttetnem. 4 hónapos volt a Sanei N10-es tabletem és HDMI problémája lett. Úgy zajlott az egész, hogy jeleztem a kínai eladó felé. Ő megkért, hogy vigyem el egy szervizbe és javíttassam meg, majd közöljem vele, hogy mennyibe került. Ezek után elutalta az összeget.
Igaz, hogy több bizalomra van szükség és nem véd senki, ha esetleg mégsem teljesítenek, de azért ők is emberek... -
geucsa
tag
válasz
Raz3raddict #57170 üzenetére
Én rendelnék egyet pl. innen: http://www.aliexpress.com/premium/sanei-n10-3G.html?ltype=wholesale&SearchText=sanei+n10+3G&isPremium=y&d=y&origin=y&initiative_id=SB_20150116044935&isViewCP=y&catId=0
Sanei N10. Ehhez van billentyűzet is. Csomagban is lehet rendelni.
Én nagyon elégedett vagyok az enyémmel már évek óta.
Hasonló paraméterekkel itthon kétszer annyiba kerül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Huawei MediaPad M5 10 tablet kiváló állapotban ELADÓ!
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Eladó Karcmentes Lenovo Tablet P11 - Játékhoz és Filmhez, Strapabíró Fémház!
- Lenovo Tab M10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad Pro M2 11" 256GB wifi megkímélt 2026.08.01.Apple jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 Aorus R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman N5 MF CM 650W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3236
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest