- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
vigyorgó #81623 üzenetére
Kizárt hogy lenne olyan androidos eszköz ahol a vissza hosszú nyomása hozza elő a futó alkalmazásokat. Ha megszokásból a bal szélsőt nyomod az ennél nem jó (nálam pl a bal szélső a menü, és a jobbszélső a vissza)
Szóval próbáld ki a négyzetet, esetleg a korongot :)
Illetve ha ez így nem áll kézre, sokszor lehet állítani az alsó gombsor sorrendjét is, így a visszanyilat átrakhatod a jobbszélére -
maestro87
őstag
válasz
vigyorgó #81422 üzenetére
Amiket linkeltem azok biztosan jók minden kapacitív kijelzőhöz, de nem biztos, hogy tökéletesen működnek.
Az enyém olyan 80%-ban használható, de nem tökéletes. A Nillkin lehet jobb. Nem fogja senki megmondani neked, hogy melyik a legjobb, mert kb. én vagyok az egyetlen a topikban aki már vett ilyen aktív tollat.
-
maestro87
őstag
válasz
vigyorgó #81420 üzenetére
Az új felhasználós kuponok csak vásárló csalogatók, nem sokat érnek. Ha adnak valamire kupont, akkor az mindig jobb mint egy new user kupon. De van általános 10%-os kupon is, ami a legtöbb termékre működik: AFFBG10
Tollból én ilyet vettem akcióban 9$-ért, de nem az igazi. (Pontosabban nem ilyet, már változtattak rajta, mert az enyémen még a végén van a gomb mint a rendes tollnál).
A lényeg, hogy inkább csak függőleges tartásban lehetne vele írni, de akkor is van, hogy kihagy. Lehet csak hegyet kellene cserélni benne valami másra vagy nem tudom.
Update: Most levettem a végéről a műanyag hegyet és úgy már elfogadhatóan működik, bár még így is kihagy, de határozottan jobb.Lehet csak egy fémkupak kellene rá...
De most ezt a nemrég megjelent Nillkint venném, ennek állítható az érzékenysége és úgy reklámozzák, hogy folyamatosan lehet vele írni, nem úgy mint a többivel, szóval lehet hogy jobb.
Bár most drága, 25$ volt tavaly előrendelésben.
Bár az az igazság, hogy kissé kényelmetlen ezekkel írni ha nincs rajtad két ujjas kesztyű ami megakadályozza, hogy véletlenül firkálj vagy megnyomj valamit a kisujjaddal.
Más:
Megérkezett a Teclast M89 Pro.
Hogy lehetne megállapítani, hogy van-e benne GPS? Minden oldal azt írja, hogy van benne, kivéve Banggood ahonnan rendeltem. -
cidalain
veterán
válasz
vigyorgó #81416 üzenetére
A leírása szerint nem. Viszont a leírásban található laptopok kijelzői sima kapacitív kijelzőnek tűnnek, mint amilyen egy tableté. Az okosság az aktív stylusban van, így tippem szerint menne a tableten is. (de hadd ne én tippeljem be a 6000 forintos kiadást neked, rosszul esne ha valaki rám haragudna, ha mégse megy)
-
-
cidalain
veterán
válasz
vigyorgó #81400 üzenetére
Igen az 175 kornyeke azokra, akinek van beváltható bonuszpontja. Uj userként neked nyilvan nem lehet.
Szoval. Ket opciod van: vagy gepen veszed es felhasználod a -18 usd new user kupont. Amit elvileg a 212-bol vonna le (194-ert)
Vagy felteszed az appot, ahol most 199.99, es megprobalod arra radobni a new user kupont, akkor elofordulhat, hogy beveszi, es akkor 182-ert megvan.
En kiprobalnam az appon keresztül a -18as kupont -
cidalain
veterán
válasz
vigyorgó #81397 üzenetére
Ezt kipróbálhatod T30-ra:
BGe871aa
Mégse, nem megy.
Viszont app-ból most 199.99. és pontozható is. Én közel 25 dolcsit még ebből is le tudtam vonatni, de nekem csak ennyire volt pontom.
Szóval most is elvihető 175 környékén (én 2450 pontot tudtam rátolni, nem tudom mennyi a max % ami amúgy enged levinni) -
Dr.NX
Topikgazda
válasz
vigyorgó #81383 üzenetére
PayPal vagy ebay topikban nézd meg hogyan kell beállítani, hogy ne a Paypal váltsa a pénzt (mert rosszabbul jársz úgy).
https://prohardver.hu/tema/paypal_informaciok_v_tol/hsz_5-5.html#msg5 -
cidalain
veterán
válasz
vigyorgó #81381 üzenetére
Csak az egyiket. De most elbizonytalanodtam melyiket...
Amikor tavaly áprilisban az én tabletemet vettem, akkor én EU Priority Line szállítást választottam, meglestem hirtelen a fiókomban.Utánanéztem most a Banggood topicban az EU Priority Line-t kell inkább választani: [link]
És mellé még nem árt a biztosítás opciót is bepipálni (Shipping insurance). Ez is lesz pár dolcsi, viszont ha a csomaggal baj van, elveszik, stb akkor szó nélkül visszafizetik.
-
cidalain
veterán
válasz
vigyorgó #81378 üzenetére
Ha lesz érvényes kupon, akkor tudok adni, persze. Tokra nem nagyon szokott lenni.
Okosított posta: Banggood-on asszem a Priority Direct Mail. Olyan posta, hogy nem kell rá itthon áfát fizetni. A feladó előbb saját költségén behozza EU-ba, és neked innen adják fel. Lehet hogy belekerül pár dolcsiba, de enélkül 27% áfát kell rá fizetni itthon pluszban. Tehát megéri ilyen postával venni. És ez teljesen legális, nem adócsalás, még mielőtt valaki ezzel jönne -
cidalain
veterán
válasz
vigyorgó #81350 üzenetére
Külföldről nem nagyon nézek ilyen drága dolgokat. :)
Viszont múltkor volt kupon Mi Pad 4/64 LTE-re 180 dolcsi körül úgy rémlik. Az egy elég jó tab, bár az elején kicsit foglalkozós (rom cserével kell kezdeni). 10"-ban a Mi Pad 4 Plus természetesen, egy kicsit drágábban mint a 8-as, most 270 körül, de volt már 250 környéke is. (Ugyanúgy rom csere kell)De pl ott a Teclast M30 is, 10" 170 dollár körül.
Ajánlható még a Chuwi Hi9 Plus 220 dollár körül.
Kuponnal ennél olcsóbban is meg lehet csípni talán.Ezek sokkal jobb paraméterekkel rendelkeznek, mint bármelyik itthonról ami max 100-ért vehető. Ráadásul 60-70 körül megvannak okosított postával (ami itthon Huawei T5, Samu SM-T590 tabokat jelent)
-
cidalain
veterán
válasz
vigyorgó #81342 üzenetére
Milyen pró verzió?
Huawei Mediapad M5 Lite Pro?
Hol lehet ezt megvenni? Sehol. Mert ilyen nincs. Mondott egy hülyeséget.
Megkérdezhetem melyik cég volt ez? És mennyiért volt hirdetve?100-ért már megvehető az a verzió, amiben van toll. Máshol meg drágábban is valószínűleg toll nélkül van. Toll nélkül meg már 90-ért is kapni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Kuponkunyeráló
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- BMW topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- További aktív témák...
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Új - Apple iPad mini 7.gen 2024 Wi-Fi 128GB Purple/Blue/Space Gray - Bontatlan
- iPad Pro 11 gen 2 + magic keyboard magyar makulátlan új állapot
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged